750 de lire! Atât costă o casă cu trei dormitoare şi curte în Marea Britanie! Această locuinţă ar putea deveni cea mai ieftină casă de pe teritoriul britanic la finalul acestei luni, când va fi vândută în cadrul unei licitaţii. Iar pe aceeaşi stradă, există o altă casă extrem de ieftină, al cărei punct de plecare este suma de o mie de lire.

26835-este-cea-mai-tare-oferta-imobiliara-o-casa-cu-t.jpgAceastă locuinţă semi-decomandată cu trei dormitoare are de asemenea şi un salon generos şi o mică grădină, atât în spatele, cât şi în faţa casei. Deşi se află într-o zonă cu probleme din oraşul Middlesbrough, ea este catalogată drept o investiţie ideală, costând doar 750 de lire. Şi nu este singurul caz de acest gen din zonă.

O altă casă, pe aceeaşi stradă, care are aceleaşi caracteristici, va fi vândută cu o mie de lire, cu doar câteva sute de lire mai mult, pentru că este locuibilă. Mai mult decât atât, agenţii imobiliari reponsabili de aceste tranzacţii se gândesc să ridice oferta la "cumperi una, primeşti una gratis", doar pentru a vinde cât mai repede cele două proprietăţi.

Deşi alte case au preţuri mai mari pe această stradă, media este situată la doar 35 de mii de lire. Rata mare a criminalităţii şi şomajul îngrijorător sunt doar câteva motive pentru care piaţa imobiliară pare să fie în colaps în anumite zone din oraşul Middlesbrough.

 

Sursa

18 October 2012