Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Euro atinge minimul ultimei luni

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2170

Cursul euro a scăzut pentru a şaptea sesiune consecutiv şi a ajuns la 4,5318 lei/euro, un nou minim al ultimelor patru săptămâni. Dealerii susţin că în spatele aprecierii a monedei naţionale de află în continuare Banca Naţională a României.

Euro atinge minimul ultimei luniUn curs mai mic a fost atins pe 3 octombrie, când BNR a afişat o referinţă de 4,5262 lei. În primele ore ale dimineţii cursul a trecut de 4,55 lei/euro, până la un maxim de 4,5520 - 4,5550 lei/euro. Apoi cotaţiile au căzut brusc sub 4,54 lei/euro.

Dealerii cred că aprecierea leului a fost determinată de Banca Naţională care vinde euro, pentru a balansa cererea de valută din partea . Leul şi-a continuat aprecierea spre jumătatea zilei, iar cotaţiile au coborât spre 4,53 lei/euro.

În raport cu dolarul american, leul s-a depreciat, iar cursul de referinţă a urcat cu 1,28 bani, ajungând la valoarea de 3,5001 lei/dolar. În acelaşi timp, cursul oficial leul/franc elveţian a scăzut uşor, la 3,7529 lei/franc.

Cursurile de referinţă leu/dolar şi leu/franc sunt calculate de Banca Naţională a României în funcţie de paritatea leu/euro şi ratele de schimb euro/dolar şi euro/franc.

CITEŞTE ŞI: Cum te asiguri că nu se scumpeşte apartamentul pe care îl vânezi, atunci când euro creşte? Atunci când euro creşte, stresul este mare atât pentru cei care au credite, cât şi pentru cei care pândesc o anume locuinţă. ... Cum te asiguri că nu se scumpeşte apartamentul pe care îl vânezi, atunci când euro creşte?

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video