Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Euro, la cel mai mic nivel al ultimelor patru săptămâni

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2196

Euro a scăzut astăzi cu 0,12 bani, ajungând la 4,5358 lei/euro, un minim al ultimelor patru săptămâni. Leul a fost ajutat indirect de Rezervele valutare sunt în pericol. România trebuie să achite FMI 13 miliarde euro. O parte importantă din datoria externă României trebuie plătită în următorii doi ani. Acest lucru ar putea afecta serios rezervele ... BNR prin vânzarea de euro, susţin dealerii din piaţă.

Euro, cel mai mic nivel al ultimelor patru săptămâniUn curs mai mic decât cel afişat miercuri a fost înregistrat în data de 3 octombrie 2012, când euro a atins valoarea de 4,5262 lei.

La deschiderea şedinţei interbancare de miercuri, euro a fost cotat la 4,5380 - 4,5415 lei, în creştere faţă de ziua precedentă când, în jurul orei 16:30, ajunsese la 4,5365 - 4,5375 lei/euro. În prima oră de tranzacţionare, moneda europeană a sărit uşor de 4,54 lei/euro, iar cel mai ridicat nivel tranzacţionat în prima parte a şedinţei a fost de 4,5430 lei/euro.

La ora 13, când BNR anunţa cursul de referinţă, euro era cotat la 4,5405 - 4,5427 lei, respectiv cu 0,4 - 0,52 bani peste ziua precedentă.

Dealerii cred că în spatele aprecierii leului se află banca centrală care vinde euro, pentru a balansa cererea de valută din partea unor Ce perioadă de rambursare este recomandat să alegeţi pentru împrumutul de la bancă? O perioadă de rambursare mai lungă aduce cu sine rate lunare mai mici, dar şi dobânzi mai mari, ceea ce înseamnă că în final ... bănci care activează în România.

Totodată, leul s-a apreciat miercuri pentru a treia zi consecutiv în raport cu dolarul american, rata de schimb scăzând cu 1,5 bani, de la 3,5023 lei/dolar la 3,4873 lei/dolar.

Scăderi s-au înregistrat şi în cazul francului elveţian, unde cursul oficial a fost stabilit la 3,7550 lei/franc de la 3,7541 lei/franc, valoare afişată de BNR marţi.  

CITEŞTE ŞI: Trecerea la euro, amânată pentru 2019 Nu vom trece la euro în 2015, aşa cum s-a tot vehiculat în ultima perioadă. Mai aşteptăm, probabil,  până în 2019. ... Trecerea la euro, amânată pentru 2019


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video