Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Euro la minimul ultimelor şapte săptămâni

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2356

Banca Naţională a României (BNR) a publicat miercuri un curs de schimb în scădere pentru a unsprezecea sesiune consecutivă, de 4,5089 lei/euro, reprezentând cel mai redus nivel începând cu 19 septembrie. 

Curs euroLa deschidere şedinţei de astăzi, moneda europeană a fost cotată la 4,5110 - 4,5140 lei, cu puţin sub nivelurile de marţi atinse în jurul orei 16:30, de 4,5130 - 4,5150 lei/euro. Ulterior, cursul a ajun sub 4,51 lei/euro, iar în prima oră cel mai redus nivel tranzacţionat a fost de 4,5060 lei/euro, în timp ce maximul a fost de 4,5111 lei/euro.

 La scurt timp după ora 10:00, băncile cotau euro la 4,5085 - 4,5105 lei.

 Cel mai probabil, BNR continuă să vândă indirect euro pentru a schimba valuta primită de la Ministerul Finanţelor, în condiţiile în care ministerul are de făcut plăţi în lei. Probabil că vinde din banii atraşi prin emisiunea de obligaţiuni în euro derulată săptămâna trecută. Întrucât volumele de tranzacţionare sunt reduse, orice ordin de vânzare duce cursul în jos, la fel ca în şedinţele anterioare” , a afirmat un dealer citat de Mediafax.

Cursul BNR a coborât miercuri pentru a unsprezecea sesiune consecutiv, la 4,5089 lei/euro, şi a atins un nou minim al ultimelor şapte săptămâni. 

 “Realegerea lui Obama preşedinte în SUA a adus pentru moment un uşor optimism pe pieţe, pentru că s-a eliminat o incertitudine, însă evenimentul era deja inclus în preţuri. Rămâne de văzut cum vor evolua ulterior pieţele”, a afirmat dealerul.

Leul s-a apreciat şi faţă de moneda americană, cursul coborând cu 0,3 bani, la 3,5306 lei/dolar. În acelaşi timp, cursul oficial pentru francul elveţian a fost de 3,7423 lei/euro.

CITEŞTE ŞI: Cinci greşeli fatale pe care le fac proprietarii care vor să-şi vândă locuinţa Să vinzi repede o locuinţă, în ziua de astăzi, pare ceva aproape imposibil, consideră mulţi proprietari. Preţul locuinţelor nu dă niciun semn ... Cinci greşeli fatale pe care le fac proprietarii care vor să-şi vândă locuinţa

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video