Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Eva Longoria vinde în pierdere casa cumpărată de la Tom Cruise

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 2383

Proaspătă mămică, actrița Eva Longoria este hotărâtă să-și vândă cu orice preț proprietățile din Los Angeles. Decizia starului din serialul ”Neveste disperate” vine după ce a achiziționat, împreună cu soțul său, José “Pepe” Bastón, o casă mai mare, având în vedere faptul că, recent, cei doi au devenit părinții unui băiețel.

sursa:https:/www.mansionglobal.com/articles/new-mom-eva-longoria-chops-3-million-off-hollywood-hills-home-100519Eva Longoria a redus prețul casei pe care o deține în Hollywood Hills cu trei milioane de dolari. Astfel, proprietatea cumpărată de actriță, în 2015, de la Tom Cruise, costă acum 11 milioane de dolari. Cu 400.000 de dolari mai puțin decât a plătit în urmă cu trei ani interpreta personajului Gabrielle Solis din serialul ”Neveste disperate”.

Proprietatea din cartierul Hollywood Hills din Los Angeles, California, se întinde pe o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați și cuprinde două case cu stiluri arhitecturale diferite, situate la cele două capete ale lotului de teren. Cele două construcții, una alba și una cu acoperiș roșu, au patru, respectiv trei dormitoare. Totodată, proprietatea cuprinde și o căsuță din piatră, dar și două birouri.

Acesta nu este singurul imobil pe care Eva Longoria intenționează să îl vândă. Actrița a ieftinit și o altă proprietate situată tot în Los Angeles. Este vorba despre o casă cu șase dormitoare, pe care o deține încă din perioada în care juca în ”Neveste disperate”. Inițial, locuința a fost scoasă la vânzare în luna martie la prețul de 3,8 milioane de dolari, însă recent prețul a fost micșorat cu 500.000 de dolari.

În prezent, Eva Longoria locuiește, împreună cu soțul său și băiețelul lor, într-o casă din Beverly Crest, pe care familia a cumpărat-o anul trecut cu 13,5 milioane de dolari.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video