București, 3 octombrie

 

Președintele celei mai importante organizații imobiliare din lume - Federația Internațională Imobiliară (FIABCI), Walid Moussa, va deschide vineri, 4 octombrie, ediția aniversară a Târgului Național Imobiliar (TNI).

42552-walidmoussa.jpgWalid Moussa va fi prezent la „TNI 15 ani” între orele 12.00 – 14.00 și va vorbi despre posibilitatea de a deschide prima filială FIABCI din România. Președintele FIABCI a declarat, în exclusivitate pentru Imopedia.ro, că organizația pe care o conduce dorește să intre pe piața imobiliară din România, care are un potential uriaș.

FIABCI este o organizație multidisciplinară fondată în 1951, care include 40 de profesii din sfera imobiliară și este prezentă în peste 49 de țări, de pe toate continentele. National Association of Realtors (NAR), una dintre cele mai mari asociații ale agenților imobiliari din lume, este membru FIABCI. NAR a fost fondată în 1908, iar în prezent deservește mai mult de 1.200.000 de profesioniști imobiliari din Statele Unite și din întreaga lume.

 

3 October 2019