Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Exclusivitate: FIABCI deschide filială în România

Publicat: | Numar afişări: 1014

București, 3 octombrie

 

Președintele celei mai importante organizații imobiliare din lume - Federația Internațională Imobiliară (FIABCI), Walid Moussa, va deschide vineri, 4 octombrie, ediția aniversară a Târgului Național Imobiliar (TNI).

WalidMoussaWalid Moussa va fi prezent la „TNI 15 ani” între orele 12.00 – 14.00 și va vorbi despre posibilitatea de a deschide prima filială FIABCI din România. Președintele FIABCI a declarat, în exclusivitate pentru Imopedia.ro, că organizația pe care o conduce dorește să intre pe piața imobiliară din România, care are un potential uriaș.

FIABCI este o organizație multidisciplinară fondată în 1951, care include 40 de profesii din sfera imobiliară și este prezentă în peste 49 de țări, de pe toate continentele. National Association of Realtors (NAR), una dintre cele mai mari asociații ale agenților imobiliari din lume, este membru FIABCI. NAR a fost fondată în 1908, iar în prezent deservește mai mult de 1.200.000 de profesioniști imobiliari din Statele Unite și din întreaga lume.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video