Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Exproprieri de 30 de milioane de lei pentru centura Capitalei

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 2022

Ministerul Transporturilor a lansat în consultare publică proiectul de Hotărâre a Guvernului privind declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național "Autostrada de centură București, sector Centura Nord km 0+000 - km 52+770".

sursa foto: https:/www.arenaconstruct.ro/exproprieri-de-peste-6-mil-euro-pentru-doua-lucrari-importante/Potrivit proiectului de act normativ, valoarea despăgubirilor este estimată la aproape 30 de milioane de lei și vizează peste 1.500 de imobile situate pe raza localităților Afumați, Corbeanca, Dragomirești Vale și Glina, din județul Ilfov și Joița, din județul Giurgiu.
Pentru cele 1.514 de imobile vizate de proiectul de HG, care reprezintă o suprafață totală de 1.569.021 mp, autoritățile estimează că vor plăti 29.754.000 de lei.
Lista proprietarilor de imobile proprietate privată supuse exproprierii, situate pe raza localităților Afumați, Corbeanca, Dragomirești Vale și Glina, din județul Ilfov și Joița, din județul Giurgiu și sumele individuale estimate de către expropriator sunt disponibile aici.
Cea mai mare sumă va fi plătită firmei VABELD-ROM SRL – aproape 1,3 milioane de lei pentru un teren intravilan cu suprafața de 23.396 de mp, situat în comuna Dragomirești-Vale din județul Ilfov.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video