Indiferent de vremurile dificile prin care a trecut piaţa imobiliară în ultimii ani, clienţii şi-au păstrat interesul faţă de târgurile imobiliare. Marele avantaj al acestui tip de eveniment este faptul că fiecare dezvoltator vine cu oferte speciale din proprie iniţiativă. Acest lucru îl scuteşte pe client de efortul de a negocia în nume propriu şi îl determină să semneze mai uşor un antecontract.

26714-targ-imobiliar.jpgEdiţia de toamnă a Târgului Naţional Imobiliar tocmai s-a încheiat, iar rezultatele au depăşit atât aşteptările organizatorilor, cât şi pe cele ale expozanţilor. Peste 6.500 de vizitatori au plătit bilet pentru a intra la eveniment şi peste 15.000 de persoane au accesat siteul oficial al acestuia. Ținta a fost aceeaşi, în cazul majorităţii vizitatorilor: cele mai căutate au fost apartamentele cu două camere, trei camere şi vilele la preţ de apartament. Iar pentru că cei mai mulţi expozanţi ştiu deja nevoia pieţei şi au venit în întâmpinarea clienţilor cu exact acest tip de ofertă, numărul potenţialilor cumpărători a crescut substanţial, în perioada târgului.

„Ediţia de toamnă a TNI a fost un real succes. Expozanţii au programul încărcat de vizionări stabilite pentru cel puţin trei săptămâni după târg, iar vizitatorii s-au declarat încântaţi de preţurile mult mai accesibile”, arată organizatorii evenimentului.

Ultima ediţie a TNI s-a desfăşurat pe o suprafaţă de 2.200 mp şi a cuprins un număr de 85 de companii, de la agenţii imobiliare şi dezvoltatori, până la instituţii financiare.

IMOPEDIA.ro a ţinut unul dintre cele mai importante momente de la TNI, prezentând cea mai nouă platformă de ofertare imobiliară pentru locuinţele noi. Produsul, de o relevanţă vitală pentru dezvoltatori, a adunat în standul IMOPEDIA, decorat de Casara Showroom and Design şi Evo Horeca, cei mai importanţi jucători din piaţa locuinţelor noi. Aceştia au dezbătut cele mai importante problematici ale pieţei imobiliare, gustând produsele Nescafe Dolce Gusto.

CITEŞTE ŞI TNI aduce discounturi, locuri de parcare gratuite şi mobilă gratis

 

3 October 2012