Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Facturi mai mici la energia electrică pentru cei care aleg Engie, fosta Distrigaz Sud

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 5593

Lupta pentru a câștiga utilizatorii casnici de curent electric se ascute. Engie România, principal distribuitor și furnizor de gaze naturale din România, vine cu oferte interesante care să atraga clienți din diferite zone ale României. Companie a trimis populației oferte pentru furnizarea de energie electrică la prețuri mai mici.

EngieServiciul de furnizare a energiei electrice oferit de Engie se numește e-Electra și vine cu prețuri de aproximativ 10% mai mici față de tariful actual al pieței. Prețul energiei este de 0,175 lei/KWh. Un calcul estimativ arată că pentru o locuință de 50 mp, care ar avea un comsum lunar de 50 kWh, s-ar ajunge la o economie de peste 9% față de factura prezentă.

Engie este furnicor de energie electrică și vă poate ajuta să vă reduceți costurile cu energia printr-un contract de furnizare transparent și la prețuri competitive” anunță Engie România.

Să luăm acum exemplul unei locuințe cu două camere și o suprafață ce variază între 40 și 60 mp. În cazul unul consum lunar de100 kWh, reducerea față de factura curentă ar fi de aproximativ 6,5%. Pentru un apartament cu trei camere, suprafața de 60-100 mp și consum de 150 kWh, proprietarii fac o economie de circa 5,5%. Dacă avem un apartament de patru camere cu o suprafață de 130 mp și un consum lunar de 250 kWh, vorbim de o reducere de 4,5%.

Oferta celor de la Engie nu acoperă toată țara, ci doar opt zone, printre acestea nu regăsim ci Capitala. Potrivit informațiilor oferite de Engie, doar clienții din județele Brăila, Brașov, Buzău, Covasna, Dâmbovița, Galați, Prahova și Vrancea pot beneficia de această ofertă.

Compania noastră furnizează energie electrică din anul 2009 la parteneri comerciali din domenii variate de activitate. ENGIE deține parcuri eoliene de producție energie electrică, cu impact redus asupra mediului înconjurător, ceea ce asigură o sursă eficientă de energie pentru portofoliul de consumatori” potrivit Engie România.

La începutul acestui an, piața de energie electrică fost liberalizată. Astfel că utilizatorii casnici își pot alege furnizorul după bunul plac. În prezent, prețuri sunt reglementate de stat, iar acest lucru care a stârnit interesul mai multor firme mari, care nu se ocupau de energie. Mai mult, chiar și furnizorii tradiționali de energie, cum este Enel, au ieșit pe piață cu oferte mai aractive pentru consumatorii casnici care aleg să treacă din sistem reglentat în sistem de piață concurențială.

 

 

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

macheta_pentagon.jpg
OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video