Vila din Palm Beach, Florida, deținută de Maryanne Trump Barry, sora președintelui american, rămâne în familie. Imobilul a fost cumpărat de Eric Trump și Donald Trump Jr, fiii lui Donald Trump.

42098-trump_casa_matusa.jpgPotrivit www.mansionglobal.com, proprietatea se află vis-a-vis de resortul Mar-a Lago, supranumit ”Casa Albă de iarnă”, care îi aparține actualului președinte al SUA și a fost cumpărată cu 18,5 milioane de dolari de o companie condusă de fiii acestuia.

”Am avut onoarea de a cumpăra unul dintre cele mai frumoase imobile din Palm Beach”, a declarat Eric Trump, președintele companiei care a achiziționat conacul. ”Mar-a-Lago este una dintre cele mai iconice proprietăți din lume și ne bucurăm că am avut posibilitatea să o completăm cu această proprietate incredibilă, cu deschidere la ocean”, a adăugat fiul președintelui american.

Casa cu suprafața de 768 mp a fost construită în 1956 și are 8 dormitoare, cameră de zi, bibliotecă, balcon cu vedere la ocean, dar și o piscină.

Proprietatea a fost scoasă la vânzare în decembrie 2017 la prețul de 22,9 de milioane de dolari, însă a crescut, în aceeași lună, la 23,9 de milioane de dolari.

Acum în vârstă de 81 de ani, Maryanne Trump Barry a cumpărat imobilul în 2004, la prețul de 11,5 de milioane de dolari.

21 May 2018