Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Fiii lui Donald Trump au cumpărat casa mătușii lor

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 1045

Vila din Palm Beach, Florida, deținută de Maryanne Trump Barry, sora președintelui american, rămâne în familie. Imobilul a fost cumpărat de Eric Trump și Donald Trump Jr, fiii lui Donald Trump.

trump casa matusaPotrivit www.mansionglobal.com, proprietatea se află vis-a-vis de resortul Mar-a Lago, supranumit ”Casa Albă de iarnă”, care îi aparține actualului președinte al SUA și a fost cumpărată cu 18,5 milioane de dolari de o companie condusă de fiii acestuia.

”Am avut onoarea de a cumpăra unul dintre cele mai frumoase imobile din Palm Beach”, a declarat Eric Trump, președintele companiei care a achiziționat conacul. ”Mar-a-Lago este una dintre cele mai iconice proprietăți din lume și ne bucurăm că am avut posibilitatea să o completăm cu această proprietate incredibilă, cu deschidere la ocean”, a adăugat fiul președintelui american.

Casa cu suprafața de 768 mp a fost construită în 1956 și are 8 dormitoare, cameră de zi, bibliotecă, balcon cu vedere la ocean, dar și o piscină.

Proprietatea a fost scoasă la vânzare în decembrie 2017 la prețul de 22,9 de milioane de dolari, însă a crescut, în aceeași lună, la 23,9 de milioane de dolari.

Acum în vârstă de 81 de ani, Maryanne Trump Barry a cumpărat imobilul în 2004, la prețul de 11,5 de milioane de dolari.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video