Flamingo International, unul din principalii jucatori ai pietei de retail electroIT, si-a mutat sediul in cladirea de birouri Floreasca Business Park, cunoscuta si sub numele de Floreasca 169A, unde a subinchiriat un spatiu cu o suprafata similara celei din vechiul sediu.

sursa:wall-street.roAnterior, sediul Flamingo era in zona Baneasa, in cadrul centrului comerciala Feeria. Noul sediu se afla pe Calea Floreasca, in apropiere de statia de metrou Aurel Vlaicu, unde compania a inchiriat un spatiu in corpul P1, la etajul al doilea. Totodata, Flamingo a renuntat la spatiul de depozitare inchiriat in proiectul industrial Prologis Park.

"Relocarea sediului Flamingo s-a aliniat strategiei companiei de eficientizare a costurilor printr-o mai buna administrare a resurselor. In acest sens, a fost subinchiriat un nou sediu care dispune de aceleasi facilitati de spatiu ca cel precedent. Noua locatie a fost aleasa datorita pozitionarii precum si a costurilor mai scazute", au explicat reprezentantii Flamingo, fara preciza cati metri patrati au fost inchiriati.

Printre chiriasii proiectului Floreasca Business Park se mai numara companiile Xerox Romania, Colliers International, Mars, Abbott, ABB, Agip, DHL, The Advisers/Knight Frank, Holcim, Honeywell, L'Oreal, Regus sau Oracle.

 

 

 

Sursa

24 March 2010