Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Flanco deschide magazinul din complexul ERA Oradea

Publicat: | Sursa: Ziarul Financiar | Numar afişări: 1516

Retailerul de electronice şi electrocasnice Flanco, cu afaceri de 110 milioane de euro anul trecut, va deschide pe 12 aprilie, înainte de Paşte, un magazin de 1.000 de metri pătraţi în parcul comercial ERA Shopping din Oradea, în urma unei investiţii de 1,8 milioane de lei.

sursa: zf.roAcesta va fi cel de-al şaselea magazin deschis de Flanco în acest an după cele inaugurate în Cluj, Bistriţa, Deva, Sibiu şi Târgovişte, care au dus reţeaua companiei la 76 de unităţi.

ERA Oradea este un parc comercial deţinut de fondul de investiţii Argo Real Estate, iar pe lista de chiriaşi se mai află companii precum Carrefour, Bricostore sau Elvila. Flanco mai are câte un magazin în proiectele deţinute de Argo în Sibiu şi Suceava.

Taguri: retailer, oradea, flanco
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video