Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Foc incrucisat intre firmele de consultanta pe piata de birouri, care se acuza reciproc ca raporteaza cifre eronate

Publicat: | Sursa: Daily Business | Numar afişări: 899

Suprematia in topul jucatorilor cu cel mai mare volum de tranzactii de pe piata de birouri a devenit saptamana aceasta un mar al discordiei. Mai intai, luni, CBRE Romania a anuntat ca este lider de piata pe primele 6 luni ale anului. Concurentii de la DTZ au reactionat imediat si i-au acuzat pe cei de la CBRE ca de fapt datele respective includ si tranzactii ulterioare. In loc sa se incheie aici, disputa s-a amplificat marti, cand in joc a intrat o a treia firma, care le acuza indirect pe primele doua ca vehiculeaza date incorecte.

Sursa: dailybusiness.roMarti, firma imobiliara locala Real Time a remis un comunicat prin care sustine ca multinationalele (cum sunt si CBRE si DTZ - n.r.), luate de val de dorinta de a se promova, raporteaza eronat situatia de pe intreaga piata de birouri.

Oficialii Real Time spun ca datele raportate de marile companii nu prezinta corect situatia de pe piata, pentru ca iau in calcul doar o parte mica din totalul cladirilor de birouri din Capitala (cea aflata in portofoliul firmelor respective - n.r.).


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video