Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Fondul de investitii Benevo a cumparat 64 de apartamente in ansamblul Cosmopolis

Publicat: | Sursa: fin.ro | Numar afişări: 1389

Dezvoltatorul imobiliar Opus Land Development a anuntat astazi vanzarea unui pachet de 64 de apartamente din cadrul ansamblului Cosmopolis catre compania Benevo Capital, unul dintre principalii proprietari de imobile rezidentiale din Capitala.

sursa: fin.roPartile nu au dezvaluit pretul tranzactiei, insa valoarea de piata a celor 64 de apartamente este estimata la circa 3,2 milioane de euro. Locuintele vandute de catre dezvoltatorul turc sunt compuse dintr-un mix de studio-uri si apartamente de 2 camere si fac parte din faza a doua a complexului Cosmopolis, se arata intr-un comunicat al companiei.

„Aceasta tranzactie confirma interesul crescut al investitorilor pentru produsul nostru, nu doar al consumatorilor finali. Avem o oferta competitiva in piata iar incheierea acestei tranzactii o demonstreaza cu prisosinta", a declarat Ahmet Buyukhanli, actionarul majoritar Opus Land Development SA.

In prezent, cartierul Cosmopolis este resedinta a peste 900 de oameni. Ansamblul beneficiaza de facilitati precum piscine, supermarket, gradinita, sala de fitness, coafor, terenuri de sport, farmacie, pizerie, spatii verzi, loc de joaca pentru copii, paza si transport.

Proiectul este localizat in partea de nord-est a Bucurestiului, in zona Pipera-Stefanesti. In zona din vecinatate au fost recent finalizate lucrari majore de infrastructura: largirea soselei de centura precum si doua pasaje care au avut un rol important in fluidizarea traficului.

Pana in prezent in Cosmopolis a fost finalizata faza 1 care totalizeaza 586 de apartamente. In faza a doua au fost date in folosinta in prima jumatate a anului acesta 62 de apartamente iar in octombrie 2011 inca 103 locuinte (apartamente si vile).

Investitiile Opus Land Development in Cosmopolis au inceput in 2006 si totalizeaza pana in octombrie anul acesta 200 milioane de euro in infrastructura (strazi, utilitati, spatii verzi), blocuri, vile si spatii comerciale.

Compania Benevo, condusa de canadianul Michael Topolinsky a intrat pe piata romaneasca in 2007 si in prezent administreaza 300 de apartamente inchiriate.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video