Sapte frati, nepotii unui bancher roman, au scos la vanzare o vila cu 12 camere, fost sediu al Ministerului Muncii, amplasata in zona Mosilor, pentru care solicita un pret de 1,75 milioane de euro, cu 50% mai mic fata de cel asteptat in urma cu doi ani, potrivit agentiei imobiliare Luxury International, care se ocupa de vanzarea imobilului.

14664-94420_articol.jpg"Proprietarul intial a fost un reprezentant regal, care a construit vila dupa modelul castelului amplasat pe Rin, cu un arhitect roman. Urmatorul proprietar a fost un foarte bogat bancher roman, bunicul celor sapte frati care detin in acest moment proprietatea", sustin reprezententantii Luxury International.

Locuinta este o vila istorica, construita in anii 1890 si este amplasata pe Calea Mosilor, avand 12 camere, o crama si un pod care poate fi mansardat. Dupa ce a fost scoasa la vanzare in urma cu doi ani pentru 3,5 milioane de euro, in prezent proprietarii solicita un pret de 1,75 milioane de euro.

"Fost sediu al Ministerului Muncii, cladirea se preteaza atat pentru locuinta privata, cat si pentru restaurant, sediu de firma sau ambasada. Imobilul are o suprafata utila de 389 mp, un teren de 633 mp si o gradina privata", mai spun cei de la Luxury International.

Luxury International este o agentie de consultanta si vanzari imobiliare, specializata pe segmentul premium.


Sursa

29 October 2010