O locuință aparte, situată în Warwickshire, Anglia, este de vânzare. Cromwell Tower, care a funcționat ca turn de apă în perioada 1930-2004, a fost scos pe piață la prețul de 1,5 milioane de lire sterline.

42172-large_cromwell-tower-knight-frank-6.jpgPotrivit www.mansionglobal.com, turnul, care a fost modificat în anul 2016, păstrează încă destule caracteristici originale, cum este scara în spirală.

”Cromwell Tower este o superbă casă de familie, care este absolut unică. Locuința care a fost creată în spațiul restrâns al turnului original este incredibilă. Actualii proprietari au reușit să strecoare, fără efort, elemente moderne printre caracteristicile dure, rustice,  originale”, a precizat, pentru Mansion Global, William Ward-Jones, asociat la Knight Frank Stratford.

Casa amenajată în fostul turn de apă are șase dormitoare, o bucătărie open space, o sală de sport, o casă de oaspeți și terasă pe acoperiș. În plus, există încă spațiu neutilizat – 300 mp la etajul al patrulea. Astfel, noul proprietar va avea șansa să personalizeze locuința.

Cromwell Tower a fost achiziționat de actualii proprietari în 2016 la prețul de numai 25.000 de lire sterline.

Aceasta nu este, însă, singura casă spectaculoasă aflată pe piață. Un fost turn de apă Victorian din Londra este de vânzare la prețul de 3,6 milioane de lire sterline.

9 August 2018