Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Fost turn de apă, transformat în casă cu șase dormitoare

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 3834

O locuință aparte, situată în Warwickshire, Anglia, este de vânzare. Cromwell Tower, care a funcționat ca turn de apă în perioada 1930-2004, a fost scos pe piață la prețul de 1,5 milioane de lire sterline.

sursa foto: https:/www.mansionglobal.com/articles/former-water-tower-turned-single-family-home-asks-1-5m-100756Potrivit www.mansionglobal.com, turnul, care a fost modificat în anul 2016, păstrează încă destule caracteristici originale, cum este scara în spirală.

”Cromwell Tower este o superbă casă de familie, care este absolut unică. Locuința care a fost creată în spațiul restrâns al turnului original este incredibilă. Actualii proprietari au reușit să strecoare, fără efort, elemente moderne printre caracteristicile dure, rustice,  originale”, a precizat, pentru Mansion Global, William Ward-Jones, asociat la Knight Frank Stratford.

Casa amenajată în fostul turn de apă are șase dormitoare, o bucătărie open space, o sală de sport, o casă de oaspeți și terasă pe acoperiș. În plus, există încă spațiu neutilizat – 300 mp la etajul al patrulea. Astfel, noul proprietar va avea șansa să personalizeze locuința.

Cromwell Tower a fost achiziționat de actualii proprietari în 2016 la prețul de numai 25.000 de lire sterline.

Aceasta nu este, însă, singura casă spectaculoasă aflată pe piață. Un fost turn de apă Victorian din Londra este de vânzare la prețul de 3,6 milioane de lire sterline.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video