Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Fostul cămin al preşedintelui american Ronald Reagan, scos la vânzare. Vezi FOTO

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 5255

Proprietatea deţinută de Ronald Reagan înainte de a deveni cel de-al 40-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii este scoasă la vânzare. Amplasată într-unul dintre cele mai pretenţioase cartiere din Los Angeles, casa se bucură de o vedere impresionantă şi de o suprafaţă generoasă, atuuri ce se reflectă însă şi în preţ.

Casa din Pacific Palisades beneficiaza de o pÎnainte de deveni preşedintele SUA, Ronald Reagan era extrem de cunoscut şi apreciat în lumea filmului şi a televiziunii. La fel ca multe vedete de la Hollywood, Reagan Top 10 – Cele mai scumpe proprietăţi scoase la vânzare în Bucureşti Proprietarii celor mai scumpe zece imobile listate pe portalul IMOPEDIA.ro vor să obţină peste 58 milioane euro din vânzarea acestora. În ... deţinea o proprietate luxoasă, în Los Angeles, care este scoasă la vânzare în prezent, contra unei sume pe care nu mulţi şi-o permit.

În anii ’50, Ronald Reagan era gazda emisiunii de televiziune de succes, „General Electric Theater”. Drept bonus pentru audienţa record, vedeta a fost răsplătită de către producători cu o locuinţă modernă, cu suprafaţa de circa 440 mp, amplasată în unul dintre cele mai bune cartiere din L.A.

  • Ronald şi Nancy Reagan au locuit în casa din cartierul Pacific Palisades, până când s-au mutat la Casa Albă
  • Proprietatea din Los Angeles este din nou scoasă la vânzare, preţul cerut fiind de 4,99 milioane dolari

Pe lângă priveliştea captivantă, unul dintre cele mai mari atuuri ale aceste proprietăţi este intimitatea – amplasată pe un teren de circa 4.000 mp, casa este construită în vârful unui deal plin de vegetaţie luxuriantă, ce protejează proprietarii de ochii curioşilor. Mai mult, aleea de la poartă şi până la intrarea principală are o lungime considerabilă, pe care vizitatorii o parcurg cu maşina.

Locuinţa cu patru dormitoare şi patru băi a fost aproape distrusă într-un incendiu de vegetaţie, din 1977, fiul Ron Reagan declarând la câţiva ani după incident: „Îmi aduc aminte cum mi-am ajutat părinţii să evacueze casa şi cum am aruncat argintăria în piscină”. Proprietatea a fost renovată ulterior, iar familia Reagan a vândut-o în 1982, după ce s-a mutat la faimoasa adresă din Pennsylvania Avenue.

PE ACEEAȘI TEMĂ: Britanicii pasionaţi de agroturism aleg România, inspiraţi de Prinţul Charles. Vezi una dintre proprietăţile româneşti ale acestuia (VIDEO) România este o destinaţie atractivă pentru turiştii britanici, dar nu neapărat datorită marilor oraşe. Englezii caută la noi „ceea ce ... Vezi cum arată una din proprietățile din România deținute de Prințul Charles al Marii Britanii


 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video