Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

FOTO: Pe unde trece autostrada suspendată în planurile lui Oprescu

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 9282

Oprescu nu se lasă şi vrea sa-şi vadă visul cu ochii: autostrada suspendată. Primarul se zbate să găsească investitori pentru proiectul cel mai mediatizat din campania sa electorală. Edilul a avut deja discuții pentru un parteneriat public-privat cu investitori din China şi din Coreea de Sud, potrivit B365.ro.

sursa: pmb.roMai citeste si ...FOTO: Autostrada suspendataPrimăria Generală a alocat contractul pentru trasarea Planului Urbanistic Zonal şi pentru studiul de fezabilitate al primului tronson al autostrăzii. Numai pentru acest studiu, Primăria Generală va plăti opt milioane euro către cinci firme ce au câştigat contractul.

Două dintre firmele câştigătoare, respectiv SC Western Outdoor SRL și SC Alpha Studio SRL sunt deţinute de Sorin Gabrea și Vlad Cavarnali, amândoi membri în Comisia Tehnică de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului din cadrul Primăriei Bucureşti, arată B365.ro. Practic, firmele deţinute de Sorin Gabrea şi Vlad Cavarnali vor elabora un PUZ care mai apoi va fi supus avizării în Comisia în care tot ei sunt membri. O reţetă garantată pentru succes. În plus, pentru serviciile oferite de firmele lor, ei vor primi aproximativ 1,6 milioane de euro fiecare (dacă valoarea contractului va fi împărţită în mod egal între cele cinci firme).

Deocamdată, traseul autostrăzii suspendate prin Bucureşti apare în studiul de prefezabilitate. Autostrada urbană, după cum a fost numită oficial, va avea trei tronsoane şi 50 de kilometri.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video