Fratii Negoiţă scot la închiriere spaţii de birouri în cadrul Rin Grand HotelFratii Ionut si Robert Negoita au scos la inchiriere spatii de birouri la ultimele doua etaje (14 si 15) din cadrul hotelului ce il detin, Ring Grand Hotel, a anuntat compania Regatta, agentul de inchiriere.

Suprafata spatiilor de birouri de clasa A scoase la inchiriere in cadrul celui mai mare hotel din Europa este de peste 850 de metri patrati, 395 mp la etajul al 14-lea si 472 mp la ultimul etaj.

"Zona de amplasarea a cladirii (soseaua Vitan -Barzesti, la cateva minute distanta de Splaiul Unirii) este tinta dezvoltarii unui areal de cladiri office in partea de Sud - Est a Capitalei. Un avantaj direct fata de zona de Nord il reprezinta lipsa unei supraaglomerari urbane si a unui trafic incarcat. Mai mult, apropierea de punctul 0 al capitalei ii asigura accesul facil spre punctele de maxim interes pentru sfera de afaceri atat prin intermediul transportului propriu cat si al mijloacelor de transport in comun", a declarat Dorina Urlet, real estate broker in departamentul Birouri, Regatta.

Hotelul Rin Grand a fost construit in 2007 si este cotat la 4 stele, avand 42 de sali de conferinte, 1.436 de camere si 23 de apartamente. Fratii Negoita au investit, prin intermediul companiei Domus Stil, membra a Confort Grup, 60 milioane euro in dezvoltarea hotelului Rin Grand.

17 December 2008