Peste două săptămâni, omul de afaceri Ionuţ Negoiţă dă drumul la vânzarea apartamentelor din hotelul Rin Grand. Preţurile pornesc de la 49.000 de euro pentru un apartamente cu două camere, până la 91.000 de euro pentru cele cu trei.

16220-rin_grand_hotel_62136700.jpgAnul trecut, Ionuţ Negoiţă anunţa că va transforma 800 de camere de hotel în apartemente cu două şi trei camere. Lucrările de recompartimentare sunt finalizate, iar în luna februarie acestea vor fi scoase la vânzare.

"Am transformat toate cele 800 de camere de hotel în 320 de apartamente în urma unei investiţii de 3 milioane de euro, iar preţurile sunt de 49.000 de euro pentru un apartament de două camere, varianta mică, dar avem şi un alt model, cu suprafaţa mai mare, care costă 73.000 de euro. Cred că le vom vinde într-un an pe toate, dar ca să fim realişti, e nevoie totuşi de un an şi jumătate", a declarat petnru Money.ro, Ionuţ Negoiţă.

Cei care vor cumpăra sau închiria apartamente în Rin Grand Residence, vor avea acces la serviciile hotelului de patru stele, la centrul spa, la serviciile de curăţenie, la restaurant, spălătorie, spaţiile comerciale, sala de cinema şi locurile de joacă pentru copii.

"Vor fi şi apartamente care vor fi închiriate, nu-mi fac probleme din cauza asta, pentru că există deja o piaţă, iar locaţia şi facilităţile oferite de hotel sunt atuuri care vor trezi interesul şi pe acest segment", a mai declarat pentru Money.to, Ionuţ Negoiţă.


Sursa

29 January 2011