Gama Residence va lansa in cadrul targului imobiliar Project Expo cel de-al cincilea proiect rezidential realizat in cartierul Berceni din Bucuresti, se arata intr-un comunicat al companiei.

26317-gama-residence-lanseaza-cel-de-al-5-lea-ansambl.jpgAnsamblul Gama Residence Metalurgiei va avea aproximativ 120 de unitati locative, iar investitia se ridica la 6 milioane de euro. Proiectul mai include locuri de parcare, spatii verzi si de joaca.

Nivelul preturilor este similar celor practicate pe piata locuintelor  vechi din aceeasi zona, construite in anii 1966-’76. Astfel, pretul garsonierelor pleaca de la 27.000 euro (30 de metri patrati utili), iar in cazul apartamentelor cu doua camere acesta se prezinta in cateva variante: 44.000 de euro pentru un apartamente de 49 mp; 63.000 de euro pentru o locuinta de 70 mp utili si 66.000 de euro pentru un apartament cu 74 metri patrati utili.

In cadrul Targului Imobiliar Project Expo va fi prezentat si Gama Residence Oltenitei, cel de-al patrulea patrulea proiect al companiei. “Primele zece rezervari care se vor face in perioada targului vor beneficia de locuri de parcare gratuite”, spune Giulio Angheloiu, manager al companiei Premier Service, promotorul proiectului.

Targul Project Expo este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Point Consulting.

 

Sursa

11 September 2012