Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Cele mai ieftine garsoniere noi, din București: prețurile încep de la 22.500 euro

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3104

Perfecte pentru tinerii necăsătoriți, cu un preț accesibil, amplasate în imobile noi – garsonierele date în folosință în ultimul an vin la pachet cu sistem propriu de contorizare, finisaje moderne și, în unele cazuri, chiar și cu loc de parcare. IMOPEDIA.ro prezintă cele mai ieftine garsoniere scoase la vânzare în București, finisate și date în folosință în ultimul an.

Cele mai ieftine garsoniere noi, din București: prețurile încep de la 22.500 euroCea mai ieftină locuință nouă cu o cameră oferită spre vânzare pe portalul imobiliar IMOPEDIA.ro are prețul de 22.500 euro și este amplasată într-un bloc cu patru etaje, din cartierul Berceni (lângă Meridian). Garsoniera se află la primul nivel al imobilului, are balcon și o suprafață utilă de 30 metri pătrați. Viitorul proprietar se va muta într-o locuință complet finisată, dotată cu centrală proprie și calorifere din oțel, primind totodată și un loc de parcare gratuit. Mai mult, clienții care achită cu bani cash beneficiază de un discount de 5%. (mai multe detalii aici)

În partea de sud a Capitalei, există numeroase oferte de garsoniere al căror preț variază ușor în jurul sumei de 25.000 euro. De exemplu, cu 23.900 euro poate fi cumpărată o garsonieră dintr-un bloc cu patru etaje din apropierea bulevardului Metalurgiei – cu o suprafață utilă de 29 metri pătrați, locuința este predată la cheie, având cu propria centrală (mai multe detalii aici). La mică distanță, în imediata apropiere a bulevardului Alexandru Obregia, lângă școala 194, este scoasă la vânzare o garsonieră de 29,6 metri pătrați utili, cu prețul de 25.000 euro. Aflată la demisolul unui imobil cu șase etaje, locuința decomandată este finisată complet, cu materiale de calitate (mai multe detalii aici). Cu 26.000 euro poate fi cumpărată o locuință de 29 metri pătrați, aflată la etajul unu al unui imobil cu trei niveluri din Berceni, locuință ce vine la pachet cu un loc de parcare gratuit (mai multe detalii aici). Cu 26.500 euro, poate fi achiziționată o locuință cu suprafața de 38 metri pătrați, dintr-un bloc cu patru etaje din zona Olteniței (mai multe detalii aici).

„Partea de sud a Capitalei s-a dezvoltat extrem de mult, în ultimul deceniu, arată complet diferit față de începutul anilor 2000. Dezvoltatorii imobiliari au fost atrași, inițial, de prețul redus al terenurilor, astfel că au ridicat aici proiecte rezidențiale adresate clienților cu bugete mici. Unul dintre marile avantaje ale zonei este infrastructura bună și nouă, autoritățile sprijinind activ investițiile dezvoltatorilor imobiliari. Toate aceste lucruri s-au simțit puternic, în ultimii ani: această parte a Bucureștiului a fost mult mai puțin afectată de criză decât alte zone, deoarece ofertele s-au pliat rapid pe nevoile clienților. Anual, aici au fost livreate circa 1.000 de unități rezidențiale”, spune Bogdan Severin, director de vânzări IMOPEDIA.ro

Ofertele imobiliare ale unor locuințe noi, la un preț mai mic de 30.000 euro, sunt aproape inexistente, în restul Bucureștiului. Cu un preț de 27.900 euro, poate fi cumpărată o garsonieră dintr-un bloc cu șase etaje, ridicat în apropierea Pieței Rahova. Amplasată la etajul doi, locuința are o suprafață utilă de 40 metri pătrați, este decomandată și are balcon. Predată la cheie, garsoniera beneficiază de centrală proprie (mai multe detalii aici).

În restul Capitalei, prețurile garsonierelor finisate în ultimul an urcă peste 40.000 euro, fie că este vorba despre imobile ridicate în Drumul Taberei, Crângași, Chitila, Dristor sau Vitan (mai multe detalii aici).

„Interesul pentru garsoniere a scăzut ușor, de la un an la altul, în ultimul deceniu. Chiar și în cazul locuințelor noi, cele mai căutate rămân locuințele cu două camere, urmate la foarte mică distanță de cele cu trei camere. Discutând despre imobile noi, în foarte multe dintre cazuri, garsonierele sunt cumpărate de părinți pentru copii - tineri intrați la facultate, de multe ori veniți din provincie. Dacă sunt amplasate în apropierea stațiilor mijloacelor de transport în comun, garsonierele se închiriază cu ușurință, astfel că devin interesante și pentru cei care au satisfăcută nevoia locativă și dețin în plus o astfel de sumă cash (până în 30.000 euro, nici prea mare, nici prea mică, după părerea mea) – actualele prețuri fac ca achiziția unei garsoniere noi să fie o afacere mult mai avantajoasă decât păstrarea banilor la bancă”, conchide agentul imobiliar Aurel Stănescu.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video