Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Germania: Guvernul Greciei trebuie să înţeleagă că la un moment dat răbdarea noastră se va termina

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2809

Răbdarea nemţilor este pe sfârşite, a avertizat ministrul Economiei de la Berlin, Philipp Roesler. Acesta a subliniat faptul că Grecia trebuie să-şi reformeze economia, iar dacă nu poate ar trebui să iasă din zona euro.

sursa: lookatvietnam.com„Grecii au de ales să adopte reforme în interiorul zonei euro sau să nu facă reforme şi să plece. Nu există a treia cale", a spus Philipp Roesler, într-un interviu pentru cotidianul Bild, citat de Mediafax.

Întrebat dacă îi consideră pe greci "nerecunoscători", Roesler a afirmat: "Guvernul Greciei trebuie măcar să înţeleagă că la un moment dat răbdarea noastră se va sfârşi".

Uniunea Europeană a cerut politicienilor eleni să explice până luni seara cum intenţionează să formeze un guvern de uniune naţională pentru a relua implementarea pachetului de ajutor extern, după încercarea premierului Goerge Papandreou de a organiza un referendum pe această temă.

Întrebat de Bild dacă Germania ar putea organiza un referendum asupra unui nou sprijin pentru Grecia, Roesler a declarat că "şi-ar putea imagina" o consultare populară pe probleme precum transferul unor competenţe decizionale Uniunii Europene.

„Legal nu avem dreptul de a organiza referendumuri asupra chestiunilor financiare. Astfel de voturi ar putea fi influenţate de populism", a spus el.

Unii membri ai partidului lui Roesler, care au depus o moţiune pentru stoparea oricărui nou ajutor financiar pentru Grecia la un congres programat săptămâna aceasta, consideră că germanii ar trebui consultaţi mai direct în astfel de chestiuni.

CITEȘTE ȘI Germania şi Franţa anunţă: Grecia nu mai primeşte niciun ban Circul început de premierul grec continuă. După ce a anunţat că doreşte să consulte populaţia în legătură cu planul european de salvare a ... Germania şi Franţa anunţă: Grecia nu mai primeşte niciun ban


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video