Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Ghencea şi Berceni, cele mai bune locuri de construit case

Publicat: | Sursa: Click ! | Numar afişări: 3150

Bucureştiul nu se mai extinde spre nord, ci se duce în jos. Nu vă speriaţi, nu se prăbuşeşte, ci devine tot mai atractiv pentru constructorii de locuinţe, în sud. Click! vă spune care sunt cele mai bune zone de construit locuinţe în Capitală.

sursa: click.roTerenuri cât vezi cu ochii şi preţuri extrem de mici, comparativ cu alte zone. Aceste atuuri au făcut din sudul oraşului cel mai atractiv punct pe harta construcţiilor din oraş.

Analiştii imobiliari spun că zonele Ghencea şi Berceni au cel mai mare potenţial de dezvoltare în domeniu. Preţurile terenurilor de aici sunt la jumătatea celor din nord şi la trei sferturi faţă de cele din vest sau est.

În Ghencea, unde linia de metrou ar trebui să fie dată în folosinţă în 2015, au şi apărut unele din cele mai mari ansambluri de locuinţe din Capitală.

Unul dintre ele e complexul Antiaeriană, altul e Cartierul Latin. Cel mai recent proiect e „Cartierul Ghencea", chiar în spatele stadionului cu acelaşi nume (10.000 de locuinţe ANL).

„Această zonă este preferată pentru că acolo sunt cele mai multe terenuri disponibile. Cele 101 hectare ale proiectului au fost cedate de Ministerul Apărării. Evident că zona se va dezvolta şi mai mult în continuare", este de părere expertul imobiliar Radu Zilişteanu.

„Cartierul Berceni şi zona industrială a acestuia au cunoscut în ultimii cinci ani o dezvoltare rapidă. Cauzele sunt legate de preţul scăzut al terenurilor, care acum, în criză, a ajuns la 100 euro/mp, şi de accesul uşor la reţeaua de transport subteran. Noi avem clienţi care lucrează în Pipera şi au cumpărat case la noi pentru că au legătură directă cu metroul", ne-a spus Iuliana Mincă, director vânzări al companiei Premier Imobiliare.

Apartamentele noi, mai ieftine cu 10%

Primele trei luni ale anului au adus ieftiniri importante ale apartamentelor din ansamblurile noi de locuinţe. Analiştii imobiliari spun că cele mai mari scăderi s-au înregistrat, luna trecută, la apartamentele cu două camere, care au fost mai ieftine cu 10% decât în 2010.

Preţul mediu al unei garsoniere era mai mic cu 4%, în februarie 2011, decât în perioada similară a anului trecut, în vreme ce apartamentele cu trei camere s-au vândut cu 9% mai avantajos decât în 2010.

Acum, o garsonieră nouă costă, în medie, 37.000 de euro, un apartament cu două camere ajunge la 53.000 de euro, iar unul cu trei camere costă 64.000 de euro.

1. Complex Antiaeriană

Peste 2.000 de locuinţe. Apartamente în blocuri cu 10 etaje, de la 45.000 la 150.000 euro. Este în lucru

2. ANL Ghencea

10.000 de locuinţe pentru tineri. Jumătate dintre ele sunt destinate bucureştenilor din sectorul 5. Lucrările încep la anul

3. Cartierul Latin

4.000 de locuinţe în 25 de blocuri. Douăsprezece sunt gata, celelalte vor fi terminate la sfârşitul anului 2012. Apartamente de la 45.000 la 70.000 euro

4. Amurgului Residence

Apartamente şi vile în Berceni, lângă staţia de metrou Dimitrie Leonida. Preţuri între 35.000 şi 50.000 euro (apartamente) şi 135.000 euro (vile). Proiectul e în derulare


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video