Prima Casă 4, un program mult aşteptat, a adus o serie de schimbări faţă de anii trecuţi. Documentaţia necesară obţinerii unui credit prin acest program a rămas însă la fel de stufoasă. Pentru a avea un dosar complet, cu şanse maxime de acceptare, clientul are nevoie de o sumedenie de acte şi adeverinţe. IMOPEDIA.ro vine în ajutorul doritorilor cu un ghid de informaţii complete despre Prima Casă 4.

Prima CasaTe interesează un credit Prima Casă, dar nu eşti sigur dacă te califici? Problema e ca şi rezolvată, dacă intri în secţiunea Cine poate lua un credit prin Prima Casă 4? din Ghidul despre Prima Casă 4 realizat de IMOPEDIA.ro.

Dacă apreciezi că te numeri printre cei care pot lua un credit Prima Casă, atunci sigur te interesează capitolul Ce fel de locuinţe se pot cumpăra sau construi prin Prima Casă 4? Şi cu siguranţă îţi este util să afli care sunt paşii pentru obţinerea unui credit garantat de stat pentru cumpărarea unei locuinţe.

În cazul în care te gândeşti să îţi construieşti propria ta locuinţă accesând un credit Prima Casă, nu rata secţiunea Paşii pentru obţinerea unu credit garantat de stat pentru construirea unei case care îţi va spune tot ceea ce trebuie să ştii pentru a nu sta pe drumuri alergând după fel şi fel de acte.

Prima Casă 4 nu a adus schimbări în ce priveşte rata dobânzii, avansul sau plafonul maxim de garantare. În schimb numărul băncilor care şi-au anunţat intenţia de a participa la Prima Casă 4 este aproape la jumătate. Află câte bănci vor să dea credite prin Prima Casă şi care sunt condiţiile lor.

Şi tot în ghidul realizat de IMOPEDIA.ro special pentru tine vei găsi
Care este plafonul maxim în cadrul programului Prima Casă 4?
Istoricul programului Prima Casă
Legislaţia Prima Casă

Acestea sunt nu numai cele mai frecvente întrebări referitoare la program, ci şi o schiţă fără de care nimeni nu ar reuşi să întocmească un dosar de creditare complet.

Iar dacă ai întrebări legate de programul Prima Casă 4 le poţi trece la Comentarii sau le poţi trimite pe adresa [email protected]


7 June 2011