Gică Popescu a investit 10 milioane de euro într-un bazar situat în apropierea pieţei Rahova din Bucureşti. Doldora Bazaar este amplasat pe terenul unei foste platforme industriale, care măsoară 12.000 mp şi va fi inaugurat în luna octombrie a acestui an.

Fost fotbalist, în prezent om de afaceri, Gică Popescu a obţinut banii necesari acestei investiţii de la Garanti Bank. "Trebuie să avem curaj să investim pentru a putea schimba ceva în România zilelor noastre. În octombrie 2010 voi deschide un centru comercial care va avea aspect şi facilităţi de mall, însa preţuri de producător/importator", a declarat Popescu. Iar dacă se va ţine de cuvânt va avea numai de câştigat, pentru că zona Rahova face parte dintre cele mai dense cartiere ale Bucureştiului şi se află la doar câteva staţii de tramvai de centrul Capitalei.

Fostul fotbalist crede că acum este momentul oportun ca oamenii de afaceri români să investească în România. Popescu a precizat că prin deschiderea acestui bazar se creează aproximativ două mii de locuri de muncă.

Doldora Bazaar, care va comercializa produse en-gros şi en-detail, este gândit ca un spatiu ce poate primi aproape un milion de clienţi, pe o suprafaţă de 7.000 mp, ce va putea găzdui peste 100 de magazine cu suprafeţe cuprinse între 16 si 100 mp si 325 de standuri centrale tip box-uri, cu suprafeţe cuprinse între 6 şi 12 mp. Bazarul lui Gică Popescu va fi deschis de luni până duminică şi va pune la dispoziţia vizitatorilor săi 200 de locuri de parcare, dar şi spaţii de recreere, restaurante şi zone pentru servicii bancare sau asigurări.

 

 


 

25 July 2010