Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Gigi Becali dă o nouă lovitură statului român

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 6608

Ministerul Apărării schimbă macazul în ce privește procesul deschis Clubului Steaua București, prin care cerea daune de circa 37 milioane de euro pentru folosirea ilegală a brandului Steaua în intervalul 2004-2014.

Gigi BecaliStatul român face o mișcare greu de înțeles de mulți avocați cu experiență. Guvernul a lansat procedura pentru licitația mărcii înainte să aibă un verdict definitiv, în justiție, care să clarifice cu exactitate cine și în ce condiții are dreptul să joace în Liga 1 și în cupele europene în calitate de continuatoare a vechii echipe Steaua. Într-o astfel de situație, începerea licitației pentru brand este de râsul lumii. Specialiștii în domeniu susțin că cine a luat la minister această decizie l-a favorizat clar pe fostul patron, Gigi Becali.

Becali nu a întârziat să-și arate satisfacția, declarând că abia așteaptă să se facă licitația, pentru a se vedea că numele Steaua nu face doi bani și că nu va veni nimeni să plătească anual 3,7 milioane de euro doar pentru a pune marca pe sticle de vin și pe căni, potrivit capital.ro.

Când Ministerul Apărării a stabilit valoarea brandului Steaua la 3,7 milioane de euro pe an, a luat în considerare inclusiv faptul că posesorul mărcii, în calitate de continuator al Stelei înființată în 1947, cu o Cupă a Campionilor și o Supercupă a Europei la activ, are dreptul legal să joace în Liga 1 și în competițiile europene. Dar schema se schimbă total în lipsa acestor atuuri. Este puțin probabil ca vreodata un investitor să fie dispus să achite o asemenea sumă plus TVA-ul aferent pentru un brand aflat în litigiu, fără să știe cu exactitate ce cumpără. Astfel, chiar și pentru cei mai neavizați, apare întrebarea evidentă de ce a făcut MapN o mișcare atât de proastă.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

macheta_pentagon.jpg
OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video