Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Gigi Becali:"Sunt obligat să construiesc ca să vând locuinţe pentru că terenuri nu mai cumpără nimeni"

EXCLUSIVITATE - IMOPEDIA.ro
Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 50313

IMOPEDIA.ro: Cum vedeţi piaţa imobiliară din România în momentul de faţă?

Gigi Becali:Mai citeste si ...Gică Popescu: “Este un an în care punem ghetele în cui”Silviu Prigoană: „O să ajungem la 30.000 de euro apartamentul nou”Gigi Becali: Îngheţată, din cauza pieţei monetare internaţionale. Terenurile, suprafeţe mari erau cumpărate de investitorii străini. Investiţiile străine venite în România au stagnat, nemaifiind bani. Şi atunci nu se mai cumpără terenuri.

IMOPEDIA.ro: Dar românii nu cumpărau şi ei?

Gigi Becali: Asta este altă situaţie. Dacă mă întrebaţi în general la piaţa imobiliară, apartamente şi case trebuie să se vândă pentru că este cerinţă, un milion aproximativ de case pentru români. Dacă te referi la imobile, la locuinţe, atunci poţi să spui că este într-o stagnare, dar vânzările vor reveni. Acest segment va reveni, dar nu cu preţurile care erau până acum, pentru că preţurile nu erau reale, erau foarte umflate. Va reveni cu un preţ mai mic cu 30% mai mic faţă de ca a fost până acum.

IMOPEDIA.ro: Când credeţi că se va debloca acest segment de piaţă?

Gigi Becali: Deblocarea se va face în momentul când băncile vor da drumul la credite, pentru că oamenii nu aveau toţi bani cash să cumpere case şi atunci lucrau cu băncile. Când băncile vor da drumul la credite, atunci se va debloca şi piaţa asta imobiliară pentru locuinţe.

IMOPEDIA.ro: Vă temeţi pentru proprietăţile pe care le deţineţi, că valoarea lor va scădea?

Gigi Becali: Valoarea lor a scăzut deja, nu că va scădea. Au scăzut şi faptul că un apartament sau o casă face cu 30-40% mai puţin, atunci bineînţeles că şi terenul va scădea la jumătate.

IMOPEDIA.ro: Cu cât au scăzut, până acum, terenurile pe care le deţineţi?

Gigi Becali: Nu pot să spun cu cât au scăzut pentru că nu se vinde nimic la ora asta. Nu poţi să spui nimic dacă nu se vinde. Orice preţ ai cere, nu poţi să vinzi. Atunci nu poţi să spui exact cât au scăzut. Acum, dacă vrei să lucrezi în imobiliare, trebuie să construieşti şi să vinzi locuinţe.

IMOPEDIA.ro: Intenţionaţi să construiţi locuinţe?

Gigi Becali: Am început deja să construiesc. Am o firmă de construcţii. Eu am prevăzut asta cu un an înainte că nu se vor mai vinde terenuri, pentru că terenurile s-au cumpărat, s-au vândut, s-au cumpărat, s-au vândut. Şi normal acei oameni care cumpărau terenuri, cumpărau ca să le parceleze.

IMOPEDIA.ro: În ce zonă construiţi?

Gigi Becali: Eu nu construiesc decât în Pipera.

IMOPEDIA.ro: Şi nu mai vindeţi terenuri?

Gigi Becali: Dacă vreau să le vând şi nu le cumpără nimeni, care-i treaba? Vreau să le vând, dar nu le cumpără nimeni. Aşa că sunt obligat să construiesc ca să vând locuinţe pentru că terenuri nu mai cumpără nimeni. Aşa reuşeşti să vinzi.

IMOPEDIA.ro: Cu cât construiţi pe metru pătrat?

Gigi Becali: Eu am o firmă de construcţii. Normal se ajunge la 500-600 euro/mp. Vând cu 200 de euro în plus că să acopăr terenul.

IMOPEDIA.ro: Aşa puţin?  De obicei se vinde cel puţin dublu?

Gigi Becali: Păi se vinde cam dublu, dar pe mine nu mă interesează. Pe mine mă interesează să îmi vând terenul. Şi ca să îmi vând terenul, atunci construiesc şi dau preţul pe teren pe care îl vreau, de fapt care este real şi vând cu locuinţe.

 VIP
Afla cine a declarat in exclusivitate pentru IMOPEDIA:

"Anul ăsta o să mergem la pescuit, o să mergem la schi mai mult, o să mergem la plajă mai mult. Este un an în care punem ghetele în cui, cum se spune în fotbal şi să aşteptăm ca lucrurile să se redreseze."

Citeste continuarea AICI

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Comentarii (73)
#73. TARIA SANGELUI | 31.01.2010 | 15:06
0 (0/0)   
TRAZITI-VA CEI CE CONDUC ROMANIA MEMBRI CAMARILEI SIONISTE SE INRUDESC CU BULIBASI PE CARE II CUNOSC IN CADRUL INTALNIRIILOR SECRETE PE CARE LE ORGANIZEAZA CAMARILA SIONISTA A COROR MEMBRI SUNT.
-TOT ACEASTA CONDUCERE SIONISTA NE-A AMANETAT BANCIILOR SIONULUI,OARE CE VOR ZICE URMASII NOSTRI DESPRE NOI CA AM ACCEPTAT JUGUL ROBIEI SIONULU?I. IN ULTIMA PERIOADA STATUL ROMAN CONDUS DE CAMARILA SIONULUI S-A IMPRUMUTAT DE LA BANCILE SIONULUI DE FOARTE MULTE MILIOANE DE EURO. DECI AU INTRAT IN TARA FOARTE MULTI EURO DAR EURO A SCAZUT FOARTE FOARTE PUTIN IN RAPORT CU LEUL.???OARE CAND V-A TREBUI POPORUL ROMAN SA DEA BANII BANCIILOR SIONULUI+DOBANDA OARE CAT V-A AJUNGE EURO IN RAPORT CU LEUL V-A AJUNGE UNDEVA PE LA 5.5RON ?
>DAR IMPOZITELE PLATITE DE> MICI INTREPRINZATORI >SI >POPULATEI< PENTRU A PLATI DATORIILE TARII+ DOBANDA ,OARE CAT VOR FI?
TARIA SANGELUI VI-A SPUS CA JUGUL ROBIEI SIONULUI SI AL CAMARILEI LUI VOR CRESTE IN GREUTATE . DAR VOI NU ATI CREZUT SI NICI NU CREDETI. TARIA SANGELUI NU SE LIMITEAZA DOAR LA ACTIVITATEA ONLINE.TARIA SANGELUI ACTIVEAZA PE TOATE PLANURILE PENTRU ATINGEREA OBIECTIVUL ESENTIAL ELIBERAREA DE SUB ROBIA SIONULUI SAU ELIBERAREA DE SUB INFLUENTA ENERGIILOR NEGATIVE. DUMNEZEU SAU ENERGIA A TOT CREATOARE NU ARE UN 'POPOR ALES". POPOR ALES AU ENERGIILE NEGATIVE ACEST POPOR ARE ROLUL SA INROBEASCA LUMEA ,IN PREZENT EI CONDUC BANCIILE LUMII SI ECONOMIA MONDIALA ESTE IN MAINILE LOR. ADUCAND MARE SUFERINTA RASEI ALBE SAU ARIENE. TARIA SANGELI CREDE IN EXISTENTA ENERGIEI A TOT CREATOARE ENERGIE CERE S-A MATERIALIZAT PE PAMENT SUB FORMA UNUI OM DAR A FOST REPEDE DEMATERIALIZATA PE 2 CILINDRII SUB FORMA LITEREI T DE "INTALEPTII SIONULUI".
TARIA SANGELUI ISI PROPUNE :ELIBERAREA DE SUB ROBIA SIONULUI .ROBIE: RELIGIOASA, ECONOMICA,ADMINISTRATIVA.
PREOTII CEI CARE TREBUIAU SA NE ARATE ADEVARUL NE-AU VANDUT ,IAR POLITICIENII SUNT PAPUSILE LOR.
#72. dragoteanu dragos | 01.01.2010 | 19:59
0 (0/0)   
Ca patron al firmei Euroest,care multi cred ca e firma lui Nea Gigi,imi permit sa afirm ca daca patronul Stelei avea pe langa el si ACCEPTA SFATURILE unui om avizat in domeniu imobiliar,actualul europarlamentar ar fi fost DE DEPARTE cel mai bogat roman astazi si in urmatorii 10 ani ! Asa, Nea Jiji daca ar merge la orice banca sa ia un credit ar primi cel mult sfaturi,chiar daca ar vrea sa puna garantie toate terenurile din Pipera-care le are in "dotare". Este un exemplu elocvent al zicalei din batrini "Dumnezeu iti da,dar nu-ti baga in traista"! Bine ca nu e cazul de un credit si mai are bani ! INCA ...
#71. eu | 01.01.2010 | 19:10
0 (0/0)   
cand veti intelege ce inseamna capitalismul atunci nu veti mai posta mesaje de invidie ci veti pune osul la treaba si mintea la contributie...
#70. WhiteDust | 21.10.2009 | 12:10
0 (0/0)   
BRAVO Dle Becali stitzi sa va descurcatzi in viatza mai ales in tzara in care traim cu legi facute pt FURAT. Parerea mea e k atzi avut oameni desteptzi pe langa dumneavoastra si o gramada de pile si relatzii in functzii sus puse. Daca as fi fost in lucul dumneavoastra si eu as fi facut la fel. Ce mai conteaza ce scriu invidioshii astia de pe site .. fac pariu k **** ar vrea sa fie in situatzia dumneavoastra financeara:=)) (FORTZAAA VIOLAA) Marius din TIMISOARA
#69. Ghitza | 11.07.2009 | 14:45
0 (0/0)   
Pune-o pe Zaha Hadid sa-ti proiecteze un cartier gen "LAS VEGAS" .
Se pare ca in Europa sunt destul de putine cazinouri iar in Romanica vin destui sa joace la taxe free ....:)

Dar să fie ceva de calitate nu palate gen Buzescu cu turnuri si turnulete si fara toalete, canalizare si apa curenta .

Poti sa faci un parc Horror Land de Roamnia in care se canta manele la maxxim, fumul de mici este pretutindeni, nu exista gazon ci doar pamant galben plin de cioburi si capace de bere, peturi si tampoane folosite, cocalarii cu ghiuluri calare pe tractorase iti frang picioarele si scuteristii capul .

La multe mandate la Bruxelles si Bucuresti !
#68. Gelu | 26.03.2009 | 23:18
0 (1/1)   
Semnele din piata (tranzactiile efectuate) sunt clare. Declinul (revenirea la normal) este evident.
Pana in august 2009 pretul unui metru patrat de bloc cenusiu ceausist va deveni maxim 300 de euro. Asta inseamna ca 2 camere la vreo 60 de metri vor costa maxim 18.000 de euro. Toate celelalte imobile se vor alinia in consecinta ca si preturi. Metru patrat de constructie la cheie (fara comisioane, taxe, profituri exorbitante ale agentilor imobiliari, investitorilor, constructorilor - la un nivel mediu de finisaje) nu are voie sa depaseasca 3-400 euro.
Multa sanatate celor care s-au imprumutat la achizitia caselor la peste 1000 euro metrul patrat... si sa aiba grija la balustrada cand se apleaca sa se arunce in gol...
#67. Lucian | 23.03.2009 | 21:39
1 (0/1)   
Am lipsit din peisaj cam 4 luni dar cred ca dispar iar daca mai dau peste (nu pot sa scriu ca-mi taie IMOPEDIA cuvintele) ... sa zicem analfabeti care IESTI si BREAVO. Tanti Lavinia tu esti exemplul perfect de oameni care-l simpatizeaza pe becali (cu b mic). Oricum felicitari ca ti-ai gasit exact locul pe lume (nu multi se pot lauda cu asta). Cand o sa mori de foame sa te gandesti la becali ca si el se va gandi la tine si gata .......... hocus pocus ti-a trecut foamea !! Daca ma gandesc bine esti chiar funny :)))
#66. alex | 23.03.2009 | 19:44
0 (0/0)   
lavinia esti o persoana extrem de redusa,faptul ca postezi aici nu te face mai desteapta,dimpotriva arati la toata lumea o prostie stridenta
#65. lavinia | 22.03.2009 | 17:09
0 (0/0)   
BRAVO SUNTETI TAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! imi place!invidiosi sa stea la o parte sa fiarba de invidie si ura!
#64. lavinia | 22.03.2009 | 17:02
0 (0/0)   
Doamne da sa aveti de 100 de ori cat aveti amu, sa moara invidiosi de ciuda!!!!!!!!!!nu judecati voi pe becali ca o furat, ca nu stiu ce o mai facut..... ,sigur la voi cine are bani o furat nu?treaba lui ce o facut!!!
#63. lavinia | 22.03.2009 | 16:57
0 (0/0)   
iesti tare becali ,imi place de dv.nu inteleg ce treaba aveti voi daca o furat cum ziceti voi?are bani stie cum sa ii faca?da!breavo lui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu fiti rai!!!
#62. LAVINIA | 22.03.2009 | 16:07
0 (0/0)   
Nea gigi nu te mai satura **** de bani speculantule,nu mai ai sa joci la cazino?
#61. Autor | 20.03.2009 | 10:40
0 (0/0)   
Auziti la el,cica este obligat sa faca case! Cine te obliga,ba? Lacomia din tine ? Nu-ti ajunge cat ai luat? Acum vrei sa iei bani si n-ai de unde? du-te la munca,la cules capsuni,fa si tu ceva,impleteste cosuri de nuiele,fa dispozitive de scarpinat pe spate,fa ceva! Apropo: ai lucrat vreodata undeva,in afara de oierit? Esti jalnic,bai,ciobane!
#60. Curiosul | 20.03.2009 | 10:33
0 (0/0)   
Zice cineva aci,ca bechali a dat bani in stanga si in dreapta! Ei,taci! Pai,ce a dat bani de la el,aia i-a furat,nu iau mai incaput in buzunare,ca a furat pe rupte! Auziti.am o propunere! Ce-ar fi ca oamenii astia care pot sa faca bani usor,sa scoata tzara in impasul in care a intrat,odata cu criza mondiala! Fiindca v3eni vorba de case,aflati ca la oamenilor aia napastuiti la care cica le-a facut asta case,le-ar fi luat pamant corespunzator in locul caselor! Nu stiu sigur,dar daca este asa,bechali are caracter ZERO BARAT!
#59. Cumpatatul! | 20.03.2009 | 10:24
0 (0/0)   
bai,fratilor,lesinatura asta de om,nu se mai satura de bani? Bai,aschimodie,cam ce suma,ti-ar fi deajuns sa ai in cont,ca sa stai linistit,sa nu te mai preocupe nimic?,2,3,100 miliarde ,euro,e destul? Bolnavule,du-te,ba,si trateaza-te! La Socola! Alege-s-ar praful de voi,lacomia sa va vina de hac!
#58. Adrian | 16.03.2009 | 16:50
0 (0/0)   
Preturile se vor mai prabusi odata, in vara ca si in usa... cand cei care platesc ca fazanii 300k euro la banca pe 30 de ani...si sunt buni platnici....cei care au ramas...se vor declara rau platnici si vor prefera sa isi ia casa din nou.cand vor constata ca vecinul cu ap identic il ia cu 80-90 k... nu e logic? ...E inevitabil....
#57. LAVINIA | 16.03.2009 | 10:26
0 (0/0)   
mie imi place de dumneavoastra!!voi care scrieti de rau ce aveti cu omu asta??daca ati avea banii lui voi ce ati face cu ei??si de voi ar vorbi lumea de rau!ar fi invidiosi pe voi ! nu credeti?eu nu am treaba cu voi vorbiti in continuare de rau , eu tot de partea lui BECALI sunt!! pa!
#56. lavinia | 16.03.2009 | 10:14
-1 (1/0)   
auzi daca iti provoaca greata de ce te mai uiti la interviul lui??uita-te la andreea de la vremea sa vezi acola poate nu iti provoaca greata !!!!! BRAVO BECALI PENTRU TOT CE FACI !!!!!!!!!!!!!!!!!
#55. Irina | 16.03.2009 | 08:04
1 (0/1)   
Scoateti idiotenia asta de articol de pe prima pagina, ca-mi provoaca greata ! Handicapatul asta nu stie sa lege doua vorbe si voi veniti cu un articol, care nu-l reprezinta defel ; de cand e becali cu litera mica specialist , in domeniu ?! Eu stiu ca aveti imaginatie dar nu mai inventati interviuri !
#54. eu | 15.03.2009 | 12:19
0 (0/0)   
ce suprat esti Gigi. las-ca eu am sa te ajut :)
#53. SINCER | 14.03.2009 | 13:45
0 (0/0)   
SPER, DESI A DAT BANI IN STINGA SI IN DREAPTA, CA BUNUL DUMNEZEU SA IL JUDECE IN VIATA, SA II ARATE DACA A GRESIT.IN REST EU CRED CA DACA AM UN NIVEL DE CULTURA , SI INTELEG UNDE MA AFLU ACOLO TREBUE SA MA OPRESC.
#52. de Pap | 13.03.2009 | 22:28
0 (0/0)   
Lavinika draga!.Al aperi ,normal cai taktu dupa cum te rupi jaaaajaa
#51. lavinia | 13.03.2009 | 11:14
0 (0/0)   
daca ziceti ca nu a facut nimic numa profita?profitati si voi sa ajungeti ca el!
#50. rsss | 12.03.2009 | 18:05
-1 (1/0)   
E bine sa constuiasca ca sa-si rupa gatul si scapam ****.
#49. Getodac | 11.03.2009 | 23:12
0 (0/0)   
e o prostie sa admiri unul ca el ..nu a facut decat sa profite dupa nea ceausescu prin magarii apoi sa prosteasca saracii oameni muritori de foame de la tzara sa le cumpere terenul si sa il dea la straini si apoi si cultura lui de cioban lasa mult de dorit ...invidie nu trebue sa fie ci parere de rau ca unul incult si fara scoala a mai candidat si la presedentie :)))) apoi fratilor sincer prost sa fii daca ai banii si niste consilieri buni in spate esti aparut in vazul lumii desteptul desteptilor ....deschideti ochii fratilor ce face cu steaua si cu fosti antrenori..."prost sa fii noroc sa ai" bravo lui si sa il ierte dumnezeu
#48. laurentiu | 11.03.2009 | 17:00
0 (0/0)   
salut,haiducule
tu ti-ai pus intrebarea de ce toti romanii vor sa fie proprietari?! eu, vreu ca tu sa fi primul care se trezeste si sa faci locuinte ,pe care apoi sa le inchiriezi (de aceea ti-am spus "haiduc"-ca sa iei de la bogati si sa dai la saraci). sunt sigur ca o sa fi primul care va face acest lucru si bineinteles vei avea si castigurile initiatorului.ce sa-ti mai spun...succes cu Steaua, invatai pe jucatori sa zambeasca,sa rida,sa glumeasca si sa ia totul ca pe un joc de fotbal,ca pe un joc...lucreaza-i un pic la psihic,ca-i deranj mare!!!
#47. Alexandru Suciu | 11.03.2009 | 10:32
-1 (1/0)   
Daca Becali s-a apucat sa construiasca locuinte pentru a valorifica terenul este clar ca ne aflam in criza imobiliara. Asta da schimbare de strategie!
#46. lavinia | 11.03.2009 | 09:34
-2 (2/0)   
sunteti tareeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!pentru mine.auzi tu cu ,,cei mai cei,, tio intrebat cineva ceva?nu cred! atunci nu mai vorbi neintrebat!!!!!!!
#45. LAVINIA | 11.03.2009 | 09:25
1 (0/1)   
auziti toti sunteti invidiosi care scrieti de rau.daca o zis ca o as faca ceva,o sa fie facut!
o facut un sat intreg acolo la sinistrati!si cati bani o dat la bolnavi!si cati bani o dat la manastiri?daca ait fi in locul lui voi ati da???????
#44. Anticontra | 10.03.2009 | 20:26
1 (0/1)   
Ni e rau, Daca asta vinde cu 7-800 /mp e chiar destul de bine. Nu conteaza ca il chema Berbecali, daca face un biznis corect, foarte bine. Dar el zice multe, sa vedem daca si face.
#43. dan | 10.03.2009 | 14:31
0 (0/0)   
pot sa fac si eu ceva pe tine domnule anti-berbec....cred ca nu ai un covrig in stomac...si faci comentarii
#42. lavinia | 10.03.2009 | 10:39
0 (0/0)   
sunteti tare!sa va ajute doamne,doamne sa va mearga bine in afaceri sa castigi de 10 ori cat ai pana acum si lasa-i pe invidiosi sa crape de ciuda.imi doresc un miel de pasti,nu vreau sa il tai,il pastrez pt mine ca am unde il tine.multumesc!MULT NOROC!!!!!!!!!!!!!
#41. ionel | 10.03.2009 | 00:10
0 (0/0)   
bv Darius, sunt de acord cu tine.
Si in ceea ce il priveste pe Domnul Becali, cred ca are dreptate si face o miscare buna investind in locuinte. Terenul nu se vinde, dar locuintele vor incepe sa mearga. Se cauta si se vor cauta casele si apartamentele in Bucuresti si in jurul sau, tinand cont si de procesul de extindere al capitalei, in primul rand prin construirea unei noi centuri.

Nu puteti sa criticati un om care e mai destept ca voi. Nu se poate. Becali are nebuniile lui, dar prost nu e.
#40. Sorin Lazio | 09.03.2009 | 22:51
-1 (1/0)   
BRE NEA GIGIHNO ESTY TARE ASTEA CARE TE INJURA SUNT NISTE INVIDIOSI CA TU AI AVUT NOROC DE BANI. NU-I LUA IN SEAMA DA-LE LA MUMU .UN SUPORTER AL CRAIOVEI.FORZA STIINTA
#39. Anti-Berbec | 09.03.2009 | 21:45
1 (0/1)   
Prietene Becali,pe langa faptul ca nu ai nici o treaba cu domeniul constructiilor sau cel imobiliar,te mai dai si mare si tare ca ai facut atatea investitii...nu le-ai facut tu berbecule,ca nu te duce cabina,le-au facut cei din jurul tau pe care i platesti asa de bine si care in curand te vor trage in jos acolo unde iti e locul...ti-ai batut joc de religie,de biserica,de fotbal ,de steaua,si de Romania...esti un paduche.Iar domnilor ziaristi,cum spunea si colegul mai jos,nu-i mai publicati jegosului articolele,nu-i mai luati interviuri,nu-l mai chemati in emisiuni..lasati- draq sa mearga la stana lui si sa nu mai auzim de el....ca si asa avem noi destule necazuri in tara,nu are rost sa il mai ascultam si pe Patrocle asta...hai pa
#38. lavinia | 09.03.2009 | 10:25
-1 (1/0)   
sunteti tare!!nu luati in seama toti invidiosi!
#37. Nichifor | 09.03.2009 | 09:28
1 (0/1)   
Rugam presa sa nu-l mai aduca in primul plan pe acest bezmetic care a invrajbit o tara intreaga. Rudimentar in tot ce face, incult si cu apucaturi de excroc , impreuna cu rudele sale , a dus fotbalul romanesc in prapastie. Presa a avut un aport deosebit in popularizarea lui. Cloaca de barfitoare dela GSP-Tv , care este lipsita de cel mai elementar bun simt si concureaza cu succes OTV-ul , numai emisiuni sportive nu fac. Barfa, barfa si provocari la scandal. Cand transmit un meci de fotbal , nu se inscriu in standardele televiziunilor europene. Nu afiseaza informatiile stric necesare privind, scorul , etc. , in schimb in interviuri provoaca la scandal. Client principal Becali. Nu realizeaza ca individul asta fara carte a ajuns chiar sa se distreze pe naivitatea lor profesionala. Ma refer la vanzarea Stelei. Din cele 3 trei posturi tv ale GSP-TV , emite doar unul. Initial a inceput cu 2 , iar unul nu a emis nici o data. Astea sunt afacerile smecherului penal M. Dragomir cu afaceristul care a monopolizat media, Voiculescu. In presa ca si in sport, numai jnapani si ne miram de rezultate.
#36. parpanghel | 08.03.2009 | 21:40
-1 (1/0)   
ce legatura are acest articol cu o gazeta de sport domnilor gazetari ?
#35. radu | 08.03.2009 | 21:15
-1 (1/0)   
cineva sal invete si pe Becali sa-si deversifice portofoliu. Imobiliarele no sa se imbunatateasca curand. noroc bun 'nea Gigi. Gasesteti niste analisti financiari mai buni, si nu mai fi berbecu ala care stie tot.
Noroc bun
#34. vali | 08.03.2009 | 17:50
-1 (1/0)   
bravo, ciobane, ti-ai dat seama de realitate, esti nebun dar prost in nici un caz
#33. catalin | 08.03.2009 | 13:05
-1 (1/0)   
ba noroc de aste care muncesc de jos k dak nu rromania ar fii pe cale de dispariti............barvo lui e cel mai tare becali......baravo dl BECALI.......ESTI CEL MAI TARE
#32. Darius | 08.03.2009 | 11:53
1 (0/1)   
Citesc comentariile voastre si vad cand de penibili sunteti. Faceti pe desteptii, dar sunteti niste agramati.
@GYGY si @GICA invatati sa scrieti corect si apoi faceti pe desteptii. E o vorba din popor, prostul daca nu e si fudul, parca nu e prost destul.
Daca ati avea clasa ati face niste comentarii inteligente. Sa fii mitocan e foarte simplu.
#31. GYGY | 08.03.2009 | 08:11
-1 (1/0)   
DA /?VAIDE MAMA VOASTRA DE ZIARISTI ///
#30. GICA | 08.03.2009 | 08:06
-1 (1/0)   
BECALI DUTE BRE LA OI ACOLO TE LOCUL ///
#29. Florin | 08.03.2009 | 03:57
-1 (1/0)   
Acesta nu este un interviu cu domnul G. Becali.
#28. iaurt | 07.03.2009 | 18:15
1 (0/1)   
ai noroc ca s-a scumpit branza si iaurtu asa ca nu te mai plange ciobane,ce pierzi la teren castigi la branza;si cu banii ce-i faci pe miei la pasti ai putea sa-l cumperi pe messi
#27. vasco | 07.03.2009 | 13:07
-1 (1/0)   
Iti doresc,mare om de afaceri ce esti,sa ajungi la coada oii,unde de fapt te recomanda cultura si stiinta "managementului" de care dai dovada la orice pas!
#26. relu | 07.03.2009 | 00:16
-1 (1/0)   
are perfecta dreptate jiji
#25. ss | 06.03.2009 | 23:17
-1 (1/0)   
''sonny'' du-te si raneste la oitze!
#24. Nicolas | 06.03.2009 | 22:47
-1 (1/0)   
@sonny eu zic sa mai dai o tura "in jurul" palatului si sa ne lasi.
#23. IMOPEDIA.ro | 06.03.2009 | 17:15
0 (0/0)   
@sonny, insisti pe o pista falsa. Putem dovedi cu proba audio (cu acordul dansului, bine-nteles).
#22. sonny | 06.03.2009 | 16:37
1 (0/1)   
deci stiu sigur lucrul asta,lucrez in "jurul" palatului.spuneti merci ca nu va contacteaza nimeni(intelegeti la ce ma refer)
#21. jiji | 06.03.2009 | 15:49
-1 (1/0)   
Cu cat v-a platit jijica sa-i luati interviul asta?....penibili sunteti... a ajuns jiji sa dea interviuri extra fotbalistice...
#20. prosteaua | 06.03.2009 | 14:10
1 (0/1)   
nu ai sa vinzi tu cu 700 euro mp un apartament niciodata... 'otule... poate case la care umfli pretul terenului... tinerii din tara asta sunt sclavi si nu pot sa-ti cumpere tie la pretul asta ca nu au de unde... capisci?
#19. sile | 06.03.2009 | 10:41
1 (0/1)   
asa speculantule pune mina si construieste ceva in tara asta-nu mai sta la vrajeli pe la tv! adevaratii bani se fac prin MUNCA ,nu prin specula!
#18. vasile vasile | 06.03.2009 | 01:38
-1 (1/0)   
300mpx700eur=210 000eur???!!!
#17. lasa ba gigi | 06.03.2009 | 00:44
0 (0/0)   
bai zdreanta , pe voi astia bogati nu va afecteaza criza in **** **** de ****!
#16. IMOPEDIA.ro | 05.03.2009 | 21:55
0 (0/0)   
@ SONNY va rugam sa nu puneti la indoiala seriozitatea noastra! Sub nicio forma nu ne-am permite sa publicam un interviu care nu a fost niciodata realizat.
#15. pleaupleau | 05.03.2009 | 21:49
0 (0/0)   
=)))))))))))) @ MONI
#14. Bogdan | 05.03.2009 | 21:08
0 (0/0)   
SONNY - vei pierde pariul...crede-ma pe cuvant ;).
#13. JiJi Becali | 05.03.2009 | 20:37
1 (0/1)   
Criza abia incepe si nea Gigi ar trebui sa faca putina economica la ASE ! Chiar daca s-ar relaxa miine creditele,tot nu ar fi cumparatori la preturile actuale,firmele au inceput sa faca concedieri,somajul se va dubla catre finele lui 2009 si 2010 va fi un an greu......! Greul abia acum incepe.....! Iar nea Gigi sa nu ne mai prosteasca,pretul pe mp de constructie este intre 250 - 400 euro/mp..........!
#12. SONNY | 05.03.2009 | 20:33
-1 (1/0)   
AM CURAJ SA JUR CA BEKALI NU A DAT INTERVIUL ASTA.FAC PARIU CU ORICINE..............................VRAJEALA
#11. goe | 05.03.2009 | 17:53
-1 (1/0)   
bine nea gigi bravo
#10. john | 05.03.2009 | 15:58
1 (0/1)   
pentru gigi_becali_4
asta cu dat drumul la creditare e fabulatie...gandeste-te ca trebuie sa fii inconstient sa crezi ca o reducere de la 100mii euro la 70mii euro inseamna ieftinire. euro a crescut cu peste 30%, anuland asa-zisa ieftinire.
de asta nu vrea nimeni acum sa cumpere+ca dobanzile practicate la noi sunt mult peste media europeana, salariile infinit mai mici, locurile de munca deja incep sa devina instabile, etc etc
#9. meme | 05.03.2009 | 15:22
-1 (1/0)   
bai tata daca nici jiji nu se pricepe la terenuri si la oi atunci nimeni nu se pricepe. e clar ca e groasa. si e si mai clar care vor fi 'preturili' - in jur de 700 e/mp.probabil negociabil. punct. cine o sa le faca cu 600-800 functie de zona o sa vinda. cine nu se apuca de altceva. punct. restul e ****. vise placute mai proprietari.
#8. Valiza | 05.03.2009 | 15:18
-1 (1/0)   
Cine i-a tradus grohurile in romana?
Ce, asa vorbeste si gandeste "razboinicul luminii"?! Aiurea!
Dar milioanele de Euro pentru a mitui echipe de fotbal de unde le scoate?
Vorba lui Mitica, Jiji nu e om, Jiji e diavol!
Ati inceput sa-l pupati si voi in dos.
GSP nu ne-a spus pana acum la ce ora trage Jiji primul partz. Poate ne spuneti voi.
#7. MONI | 05.03.2009 | 14:50
1 (0/1)   
IN INTERVIU ASTA VA EXPLICAT POFTIM DL GIGI-PIATA IMOBILIARA
#6. adrian | 05.03.2009 | 14:34
1 (0/1)   
foarte tare interviul. se vede ca omul chiar stie sa faca afaceri si este realist in ceea ce priveste viitorul pietei imobiliare. felicitari ptr interviu. ca-l injura lumea, meritat sau nu, in ceea ce priveste simtul ptr afaceri, il are si aici este de apreciat.
#5. gigi_becali_4 | 05.03.2009 | 12:34
-1 (1/0)   
erata :

Cand vorbeam de cea mai ieftina oferta de 2 cam la 60.000 cu tot cu tva, eraq vorba de bloc 2008 in COMUNA PANTELIMON... In Bucuresti vorbim de minim 95.000 cu tot cu tva.
#4. gigi_becali_4 | 05.03.2009 | 12:33
1 (0/1)   
Ce socoteala frumoasa a facut mihai : 700 E/mp constructie noua inseamna apartament 50 mp (utili) = 35.000 e .... HAHAHAHAHAHAHA !
1. 50mp utili = 62 mp construiti ( minim ) nu mai punem la socoteala spatiile comune.
2. Cea mai ieftina oferta de 2 cam este 60.000 e cu tot cu TVA ( si s-au vandut toate apartamentele care erau in blocul respectiv ) si gars la 40.000 e cu tot cu TVA . Asa ca mai ai de asteptat pana la 2 cam bloc nou la 35.000 :))))))))
3. Blocurile vechi nu se vand si nici nu s-au vandut NICIODATA la jumatate din pretul celor noi ... In Titan sau Salajan bloc vechi gasesti 2 oferte la 50.000 la 10/10 si restul peste 60.000 ... intre 60.000 si 65.000 sunt 20 oferte 99% la utlimul etaj. Cel mai ieftin apt cu 2 cam bloc dupa 1977 este la 50.000 in Baicului fara apa calda si caldura, urmatorul este 54.000 bloc din 1972 in Vergului - Cora, urmatorul este 57.000 in Pantelimon colt Fundeni...

4. Daca dau astia drumul la credite, nimic din ce vorbim acum nu va mai fi valabil... Daca anunta la TV ca s-au dat drumul la credite, DE A DOUA ZI TOATA LUMEA CRESTE PRETUL...

5. pentru Johnny : daca tu crezi ca Gigi a facut un munte de bani necunoscand afaceri, esti pierdut ... n-ai nici o sansa sa reusesti in viata... schimba-ti atitudinea... Needucat nu inseamna prost... inseamna doar needucat .
#3. john | 05.03.2009 | 12:11
1 (0/1)   
Este in mod evident cea mai buna solutie. singura problema cred ca ramane canalizarea. acum vreo 3 ani au fost ceva pb in urma unor ploi. daca s-a rezolvat acest aspect, cred ca poate fi o afacere profitabila. un pret la vanzare de 700eur/mp ar tb sa fie multumitor pentru ambele parti. succes!
#2. mihai | 05.03.2009 | 09:36
-1 (1/0)   
incep sa faca omenii afaceri. E corect pretul de 700 e /m2 este corect pt. o constructie noua. Un apartament de 50 m2 (utili) 35000 Euro. Un ap. de 100m2- 70000Euro. In blocurile vechi pretul este la jumatate! Un ap 2 camere vechi: 17000 Euro, un ap 4 camere 35000 Euro. Foarte simplu!
#1. johnny | 05.03.2009 | 08:14
1 (0/1)   
Ha, ha, ha... incepe sa invete afaceri. Pana acum vindea dupa ureche. Acum intelege cum se construieste un pret. Asa, bai jiji.
Adauga comentariu
Nume:*
Email:
Comentariu:*
 Doresc sa fiu informat pe e-mail de aparitia unui nou comentariu la aceasta stire
NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul media.imopedia.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video