A starnit curiozitati. A declansat reactii pozitive dar si negative. A atras admiratii, dar si dezamagiri...

Iata ingreditentele unui adevart concurs: GOANA DUPA CASA, care  la aproape nici doua luni de la lansare, a demonstrat ca  SE POATE! Se poate sa devii proprietarul propriei locuinte in mai putin de o luna de cautare.

Dintre cei 10 concurenti, pana la ora actuala patru dintre acestia si-au achizitionat déjà casa mult visata. Vlad a fost primul care spart gheata, si la numai 3 saptamani de la lansarea concursului si-a achizitionat un apartament de 3 camere  in zona Pantelimon.

A fost urmat de catre cuplul format din Ana si Razvan , care au achizitionat un apartament nou, in proiect rezidential, in zona Vitan.Tot pentru un partament nou au optat si Ligia si Florin, proprietari in  Sos. Giurgiului.

Al patrulea cuplu fericit, Adrian si Simona si-au achizitionat zilele trecute o garsoniera in Iancului. Paula si Marius sunt si ei foarte aproape de momentul achizitiei. Si-au depus dosarul la Fondul de Garantare, fiind acum in asteptare...

Si daca in toata aceasta perioada, am aflat ce presupune achizitionarea unei locuinte din perspectiva unui cumparator: care sunt nevoile lor initiale, frustrările aparute pe parcursul cautarii, peripeţiile intampinate  în Goana după casă, cum se negociaza,  un lucru nu am facut: Nu i-am vazut inca pe niciunul dintre concurentii nostri mutati efectiv la casa lor!

Pentru a face posbil acest lucru, am prelungit termenul de finalizare a concursului. Astfel, linia de finish a Goanei dupa Casa a fost mutata pentru data de 27 ianuarie 2010. Da! Vrem sa vedem ce fac si restul concurentilor, vrem sa-i vedem cum trec de piedicile financiare, si..vrem sa-i vedem mutati la casa lor pe cat mai multi dintre acestia.

Cum am putea sa refuzam invitatia  facuta de Vlad de a manca o felie de cozonac si a bea un pahar de vin rosu de Sarbatori in casa nou renovata?!

Asadar, competitia continua, in ianuarie vom acorda premiul cel mare, oferit de catre MOBEXPERT, insa si multe alte premii - surprize pe care le veti afla la momentul potrivit.

Fiti in continuare alturi de noi, cu sfaturi, laude ,si de ce nu ...critici constructive,  votati-va favoritii si urmariti-ne pentru a afla ce li se mai pregateste concurentilor nostri...

 

 

3 December 2009