Goana după casă a început... la propriu! Concurenţii noştri s-au pus pe treabă, sperând să împuşte doi iepuri deodată: să-şi cumpere casa mult visată şi să câştige dormitorul oferit de Mobexpert. Cei mai harnici au fost până acum Anca, Dana şi Marius, Ligia şi Florin şi Simona şi Adrian.

Anca a fost ieri la Timon şi a adunat câteva oferte bunicele, pe care le va analiza cu minuţiozitate. Nu de alta, dar vrea să ştie pe ce dă banii.

Fire cerebrală, Anca spune că nu îşi va cumpăra un apartament "doar pentru că oferta este atractivă sau agentul de vânzări profesionist". Aşadar, căutările continuă!

Pentru Dana şi Marius timpul este o problemă în timpul săptămânii, aşa că week-end-ul este dedicat căutării unei locuinţe. Astăzi însă şi-au propus să scape mai devreme de la serviciu şi să dea o fugă până la bancă pentru o nouă solicitare de scoring. Sâmbătă vor merge la vizionări. Au în plan câteva „case mari", pe care abia aşteaptă să le vadă. La Timon nu au ajuns încă, dar vizita la târg este programată pentru duminică.

Ligia şi Florin au fost ieri să vadă un apartament cu trei camere în Brâncoveanu. În fotografii, părea locuinţa ideală. Însă o dată ajunşi acolo primul gând care le-a venit în minte a fost: să-l împuşte cineva pe arhitect!!! Era dezastru: spaţii foarte mici, ca pentru ţara piticilor. Iar faptul că uşa de la intrare nu se deschidea complet, din cauză că se lovea de tocul uşii de la baie le-a pus capac. Au fost un pic dezamăgiţi, dar speră că li se va schimba norocul în zilele următoare.

Simona şi Adrian au pus ochii pe o garsonieră micuţă, dar cochetă din ansamblul Răsărit de soare, din Titan. Însă nu se grăbesc să cumpere. Ar vrea totuşi ceva mai mult spaţiu, aşa că au decis să-şi extindă orizontul căutărilor şi asupra garsonierelor mai vechi, construite în anii 80. Astăzi ei merg la Kiwi Finance pentru atestarea eligibilităţii.

Un agent imobiliar de la agentia imobiliara PREZIDENT Imobiliare a spart gheata si le-a facut prima oferta concurentilor Ana si Razvan. Detalii, AICI. 

9 October 2009