Investitorii nu mai ştiu ce să mai facă astfel încât proiectele lor să fie cât mai atractive şi, bineînţeles, să-şi scoată banii cât mai repede. Facilităţi, puncte de atracţie, orice pentru a mări numărul clienţilor.

Goana după clienţiÎn această situaţie şi află şi Mivan Development şi Grupul Moritz, care au decis că  a venit momentul să mărească şi să îmbunătăţească zona dedicată distracţiei la Tiago Oradea. Drept urmare, Tiago Oradea va fi primul mall din provincie care va dispune de un patinoar deschis tot timpul anului. Aceasta pe lângă cinema 3D. Ba mai mult: valoarea iniţială a investiţiei, de 60 de milioane de euro, va creşte cu 10%. Lucru necesar, spun dezvoltatorii, căci trebuie să răspundă noilor specificaţii.

„Oamenii fac cumpărături şi în timp de criză. Mai mult, ei au avut şi au nevoie de cât mai multe opţiuni de distracţie. Ne bucurăm că putem inaugura în septembrie 2009 primul mall din provincie cu patinoar la Oradea", consideră Marius BARBU Retail Development Director MIVAN.

Tiago Oradea este parte a proiectului Tiago Malls, cea mai mare investiţie în mall-uri planificată pe piaţa românească de retail şi va fi deschis pentru public în septembrie 2009.

22 January 2009