În speranța că va reuși să vândă proprietatea uriașă pe care o deține în Los Angeles, Gwen Stefani a scăzut considerabil prețul acesteia.

41999-gwen_stefani.pngPotrivit www.mansionglobal.com, după mai bine de un an în care a stat pe piață la prețul de 35 de milioane de dolari, imobilul situat în cartierul Beverly Hills a fost relistat la 29 de milioane de dolari.

Gwen Stefani a cumpărat imobilul format din mai multe clădiri împreună cu fostul ei soț, Gavin Rossdale, în 2006, când a plătit 13,25 de milioane de dolari. 

Intrarea în clădirea principală se face printr-un foaier îmbrăcat în marmură albă și neagră, în timp ce, în centrul camerei de zi, se află o canapea roșie și un șemineu cât camera de înalt, realizat din marmură neagră. Pereții dormitorului principal și ai dressingului sunt îmbrăcați în piatră neagră și aurie.

În curtea proprietății cu porți uriașe  și o alee cu lungimea de aproape 80 de metri, se află o piscină, un teren de tenis, o sală de fitness, dar și un bar în aer liber.

Gwen Stefani nu este prima celebritate care a deținut somptuasa proprietate din cartierul bogaților din Los Angeles. În perioada 2000-2004, imobilul i-a aparținut lui Jennifer Lopez.

12 April 2018