Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Gwen Stefani chiar vrea să vândă! A ieftinit proprietatea cu 6 milioane de dolari

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 1199

În speranța că va reuși să vândă proprietatea uriașă pe care o deține în Los Angeles, Gwen Stefani a scăzut considerabil prețul acesteia.

gwen stefaniPotrivit www.mansionglobal.com, după mai bine de un an în care a stat pe piață la prețul de 35 de milioane de dolari, imobilul situat în cartierul Beverly Hills a fost relistat la 29 de milioane de dolari.

Gwen Stefani a cumpărat imobilul format din mai multe clădiri împreună cu fostul ei soț, Gavin Rossdale, în 2006, când a plătit 13,25 de milioane de dolari. 

Intrarea în clădirea principală se face printr-un foaier îmbrăcat în marmură albă și neagră, în timp ce, în centrul camerei de zi, se află o canapea roșie și un șemineu cât camera de înalt, realizat din marmură neagră. Pereții dormitorului principal și ai dressingului sunt îmbrăcați în piatră neagră și aurie.

În curtea proprietății cu porți uriașe  și o alee cu lungimea de aproape 80 de metri, se află o piscină, un teren de tenis, o sală de fitness, dar și un bar în aer liber.

Gwen Stefani nu este prima celebritate care a deținut somptuasa proprietate din cartierul bogaților din Los Angeles. În perioada 2000-2004, imobilul i-a aparținut lui Jennifer Lopez.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video