Supermodelul Heidi Klum şi soţul ei, Seal, au achiziţionat recent o casă scoasă la licitaţie. Faimosul cuplu a plătit mai bine de 13 milioane de dolari pentru imobilul construit în stil mediteranean, care are opt dormitoare şi suprafaţa de peste 1.140 mp, anunţă publicaţia Hollywood Reporter.

15501-350824-heidi.jpgCasa situată în Brentwood Country Estates, Los Angeles, a fost scoasă la licitaţie pentru prima data în luna iunie a acestui an, însă fără succes. La jumătatea lui octombrie, proprietatea, care i-a aparţinut unui investitor în domeniul bancar, a fost din nou scoasă la licitaţie, la preţul de 13,4 milioane de dolari.

"Casa a fost vândută pentru o sumă mai mare decât preţul cerut", a declarat Rebecca Ross, agentul care s-a ocupat de tranzacţie şi care a precizat că "au existat mai mulţi cumpărători interesaţi, astfel încât a avut loc un război al sumelor licitate".

Noul cămin al celor două vedete, care au patru copii, face toţi banii, având în vedere faptul că în bucătărie este un şemineu care datează din 1603 şi care a fost importat din Scoţia. În plus, mobila din sufragerie a fost adusă de la hotelul parizian Pierre Hotel, pe care fostul proprietar al casei din Brentwood l-a cumpărat la o licitaţie. În ceea ce priveşte şemineul din bibliotecă, se spune că acesta ar proveni de la ferma lui Napoleon din Franţa.

Printre noii vecini ai lui Heidi Klum şi Seal se numără Arnold Schwarzenegger.


6 December 2010