Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Clădire istorică din Centrul Vechi al Capitalei, renovată de Hilton. Un nou hotel, din 2017

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2279

București va fi primul oraș de la noi din țară în care se va deschide un hotel Hilton Garden Inn, segmentul de unități cu preț mediu din cadrul lanțului hotelier Hilton. Amplasat în Centrul Vechi, într-o clădire istorică de lângă sediul BNR, noul hotel își va deschide porțile din anul 2017.

Clădire istorică din Centrul Vechi al Capitalei, renovată de Hilton. Un nou hotel, din 2017Cunoscutul lanț Hilton Worldwide a anunțat că va mai deschide un hotel în România, care însă nu se va adresa exclusiv turiștilor cu buget de lux. Hilton Garden Inn este brandul sub care gigantul hotelier operează unitățile dedicate clienților cu buget mediu, iar primul hotel de acest fel de la noi din țară va fi deschis în Centrul Vechi al Capitalei.

Aflată în imediata apropiere a sediului Băncii Naționale, clădirea care va găzdui Hilton Garden Inn a intrat deja în renovare, lucrările urmând a se încheia în 2017. Reprezentanții Hilton promit că fațada clădirii istorice va fi restaurată cu atenție, în timp ce interiorul și cele 200 de camere vor beneficia de cele mai moderne facilități. Clădirea face parte din portofoliul companiei Apex Alliance 1, specializată în dezvoltarea și achiziția construcțiilor pretabile pentru unități turistice din Europa Centrală și de Est sau din Țările Baltice.

„În ceea ce privește designul, Hilton Garden Inn Bucharest Old Town urmează o stratege pe care o aplicăm cu mare succes și în alte orașe europene, precum Moscova, Paris, Londra sau Szczecin, aceea de a păstra cu atenție fațada unei clădiri amplasată în centrul istoric al unui oraș, în timp ce încorporăm un hotel modern în construcția respectivă”, a declarat Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President, Development, EMEA, Hilton Worldwide.

Brandul Hilton Garden Inn este prezent în peste 100 de orașe din Europa, Orientul Mijlociu sau Africa, doar anul trecut fiind deschise noi unități în Milano, Malaga, Istanbul și Dubai. Lanțul Hilton administrează cinci hoteluri în România, cel mai cunoscut fiind Athenee Palace Hilton, de lângă Ateneul Român. Celelalte sunt Hilton Sibiu, Hampton by Hilton Cluj-Napoca, Doubletree by Hilton Oradea și Doubletree by Hilton București.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video