Bogdan Dobre, 43 ani, îl va înlocui pe Anastas Dimovski ca director la divizia de betoane şi agregate a companiei. Dimovski îşi va continua activitatea în cadrul grupului.

18120-bogdan_dobre_91264500.jpgBogdan Dobre si-a început activitatea în Holcim în anul 2000, facând parte din prima serie de angajati ai companiei. În calitate de manager regional de vânzari ciment şi apoi de manager naţional de vânzari ciment.

"Promovarea lui Bogdan Dobre în functia de director de Betoane şi Agregate reprezintă o recunoaştere a profesionalismului, implicaării şi perseverenţei sale în consolidarea poziţiei noastre în industria cimentului. Pentru Holcim România, avansarea sa reprezinta un motiv în plus de încredere în strategia companiei de a evolua bazându-se pe resursele interne si pe angajaţii cu performante înalte. Având în vedere rezultatele deosebite pe care Bogdan le-a obtinut alături de echipa de vânzari de ciment, am toată convingerea ca el va conduce cu succes divizia de betoane şi agregate a Holcim România", a declarat Daniel Bach, directorul general al Holcim România.

Bogdan Dobre a absolvit Facultatea de Chimie Organică din cadrul Universităţii Bucureşti, are un EMBA la Universitatea Tiffin, USA, şi a îmbinat de-a lungul carierei sale experienţa acumulată ca inginer tehnolog cu cea din vânzări în diverse industrii. Experienţa sa anterioară cuprinde şi o perioadă de doi ani petrecuta în cadrul companiei Danone.

„Ultimii ani au reprezentat o perioadă plină de realizări şi de împliniri, în ciuda crizei financiare, în care focusul nostru principal a fost orientarea către nevoile clienţilor şi flexibilitatea în găsirea celor mai bune soluţii pentru ei. Voi păstra această strategie şi la divizia de betoane şi agregate, utilizând experienţa pe care am acumulat-o în ultimii zece ani pe piata cimentului", afirmă Bogdan Dobre, director betoane şi agregate al Holcim România.

Holcim (România) S.A. detine în prezent două fabrici de ciment în Câmpulung şi Alesd, o staţie de măcinare la Turda, 19 staţii ecologice de betoane, 5 staţii de agregate şi un terminal de ciment în Bucureşti şi are aproximativ 1.100 angajaţi.


Sursa

11 May 2011