Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Hotelul cu pereți transparenți: bulele din Islanda din care poți privi cerul, fără să ieși din cameră

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 7904

Toată lumea își dorește un hotel cu priveliște, dar un întreprinzător din Islanda și-a dus afacere în turism la un cu totul alt nivel: își cazează turiștii în camere complet transparente, rotunde și individuale. A făcut acest lucru pentru a oferi clienților posibilitatea de a admira aurora boreală sau doar cerul înstelat, din confortul patului. O idee revoluționară pentru domeniu, care a atras atenția publicului în mod spectaculos, primind nenumărate laude de la cei care au stat acolo.

buubble 1Cinci sfere complet transparente sunt cea mai nouă atracție, în materie de turism. Aceste camere neobișnuite acomodează turiștii dornici să vadă aurora boreală, fără să îndure frigul nordic. Cele cinci bule sunt situate la distanță una de alta, iar fiecare dintre ele este împrejmuită de o pădure deasă, în așa fel încât intimitatea turiștilor să fie asigurată. Tot cu acest scop, cei care se cazează acolo nu află adresa exactă decât după cu scurt timp înainte de ședere. În fiecare cameră se află toate cele necesare unui dormitor, însă baia și bucătăria sunt comune. Clienții trebuie să își aducă mâncarea, precum și obiectele sanitare sau prosoapele.

Întreaga structură este umflată printr-un sistem silențios de ventilație care împrospătează aerul din cameră aproximativ de cinci ori pe oră, astfel încât nu se creează umiditate. Sistemul este prevăzut și cu un termostat, în așa fel încât temperatura din interior este permanent la un nivel confortabil, indiferent cât de frig este afară.

Dar vizitatorii interesați nu vin doar pentru aurora boreală, sau pentru a dormi sub stele. În timpul lungilor zile de vară nordică, aceștia au posibilitatea de a dormi sub...soare, în mijlocul nopții. în această perioadă, bulele sunt înconjurate de nenumărate specii de păsări și fluturi, care compensează lipsa stelelor. 

Clienții care sunt dornici de o asemenea aventură trebuie să plătească aproximativ 135 de lire sterline pe noapte. și se pare că sunt mulți clienți interesați, pentru că proprietarii au anunțat intenția de a se extinde, pentru a ține pasul cu cererea. Totodată, și-au extins serviciile organizând pentru clienți plimbări prin cel mai populat tur al Istalndei – Cercul de Aur.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video