Potrivit reprezentanţilor companiei imobiliare EuroMetropola, la un grad de ocupare de circa 70%, hotelul poate genera din cazare venituri de peste 550.000 euro anual. La un grad de ocupare de 80%, hotelul poate genera în plus venituri anuale de aproximativ 100.000 de euro.

"Luând în calcul şi veniturile din activităţile conexe, pentru că Trianon are şi o sală de conferinţă, dar şi un restaurant cu o capacitate de 80 de persoane, randamentul investiţiei poate atinge 8-10% pe an, o cifră extrem de bună pentru piaţa românească de spaţii de cazare, în acest moment", a declarat partner Manager al EuroMetropola, Monica Marin.

Lucrările de construcţie la noul hotel Trianon au fost demarate în anul 2004, finalizându-se în 2006. Dezvoltatorul acestui proiect imobiliar este compania românească Olimp Technics, societate controlată de trei persoane de origine franceză.
Hotelul dispune de 26 camere din care 4 camere simple, 20 de camere duble şi două apartamente, cu o capacitate de 48 de persoane, o braserie, un restaurant cu terasă, o sală de conferinţe şi o agenţie de turism.

Amplasat în apropierea parcului Cismigiu, hotelul se întinde pe o suprafaţă de peste 2.200 metri pătraţi construiţi şi este clasificat la trei stele. După achiziţionare, hotelul poate fi supus unui rebranding, întrucât nu face obiectul niciunui contract de tip franciză, susţin reprezentanţii Eurometropola.
Brandul Trianon deţine în prezent 14 hoteluri în ţări precum Franţa, Olanda, Belgia, Elveţia. Primul hotel Trianon din lume a fost deschis în Franţa.

3 August 2007