Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Hoteluri construite în ultimii 12 ani, scoase la vânzare la preţuri foarte mari

Publicat: | Sursa: Adevarul | Numar afişări: 720

Zeci de hoteluri, care au fost construite în ultimii 10-12 ani, sunt scoase acum la vânzare la preţuri foarte mari, a declarat Radu Enache, preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere, citat de Mediafax.

sursa: adevarul.ro"Sunt multe hoteluri de vânzare, zeci, la nivel naţional. Probabil că proprietarii, atunci când le-au construit, au fost interesaţi de investiţiile în real estate. Sunt destul de multe şi în Bucureşti, dar provincia a început să facă ravagii. În ţară şi tarifele sunt mai mici decât în Bucureşti, iar circulaţia turistică este o problemă. Şi oamenii au constatat că turismul este o investiţie aristocratică în care trebuie să vii tot timpul cu bani sau să generezi suficienţi bani ca să-ţi permită din timp în timp să faci renovări", a spus Enache.

El a afirmat că cele mai multe unităţi scoase la vânzare au fost construite în ultimii 10-12 ani, în general de oameni cu afaceri în alte domenii decât cel al turismului. Cele mai multe dintre acestea au 3, 4 şi chiar 5 stele.

"Preţurile pe care le cer sunt ireale pentru aceste vremuri. Cei care au investit în aceste hoteluri nu au habar de cum se face, cum se exploatează tehnologic o astfel de afacere. Ei cer bani pe clădirea în sine, nu pe afacere, dar clădirea abundă, de multe ori, în spaţii publice, care nu-ţi aduc niciun ban din punct de vedre hotelier sau au camere care trebuie să foloseşti intensiv cameriste. Nu mai vorbesc de ce se află în spatele cortinei, bucătării, de exemplu, care unele sunt foarte sofisticate, dar nu respectă foarte multe reguli. Altele nu sunt sofisticate, însă nu respectă legea", a adăugat Enache.

El crede că preţurile pe care le cer proprietarii respectivelor hoteluri nu îi fac pe potenţialii cumpărători să poată spera că îşi pot recupera vreodată banii investiţi în ele.

În România sunt, potrivit statisticilor MDRT, 1.535 de hoteluri, dintre care 31 de cinci stele, 236 de patru stele, 746 de trei stele, 450 de două stele şi 72 de unităţi clasificate la o stea.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video