0-1267-small_55568.jpgHouse Factory International este lider in domeniul constructiilor pentru zone predispuse cutremurelor si vanturilor ciclonice.

Aceasta reprezinta o noua viziune in tehnologia constructiilor - un sistem de constructie revolutionar, competitiv si proiectat care a fost testat si aprobat in Australia, Noua Zeelanda si Statele Unite ale Americii. Franciza australiana House Factory a fost lansata in Australia in 1997, ca franciza de constructii rezidentiale si nerezidentiale, conform informatiilor furnizate de Observatorul francizei.

"In Romania suntem in diverse stadii de discutii cu unii interesenti din Pitesti, Buzau, Timisoara, Oradea, Satu-Mare si Ploiesti. Pentru a intra in franciza trebuie platite taxele de intrare de 39.000 Euro, taxa care da drept de exclusivitate in constructie pe zona dorita de francizor. In acest pret se include si dreptul de a activa si ca o agentie a marcii", au declarat reprezentantii companiei.

In aceasta suma sunt incluse: licenta de exclusivitate pentru regiunea aleasa, manualui Fracizei, administrarea firmei, manualul de montaj al structurilor, dreptul de folosirea structurilor metalice create de Francizor pentru construirea imobilelor comandate,dreptul de multiplicare al pachetelor de distributie la cheie pentru distribuitori autorizati (care pot fi folosite si de catre lucratorii independenti/agentii din teritoriul dumneavoastra, pe care ii angajati).

"Candidatul trebuie sa fie o persoana agreabila, deschisa, orientata spre marketing si vanzari, buna cunoscatoare a pietii imobiliare locale", a relatat Aurel Lungu, Administrator House Factory Romania.                         

Sursa

28 March 2008