Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Idei de amenajare: cum mobilăm o locuinţă cu suprafaţă redusă? (FOTO)

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 6667

Amenajarea unui apartament foarte mic reprezintă o adevărată provocare chiar şi pentru specialişti – rezultatul final trebuie să fie unul funcţional, însă locuinţa nu trebuie să fie aglomerată, iar imaginea nu poate fi neglijată. IMOPEDIA.ro prezintă una dintre soluţiile propuse de firma de arhitectură Specht Harpman pentru un micro-apartament amplasat în Manhattan.

homepageLocuinţele cu suprafeţe reduse nu pot fi amenajate fără creativitate, deoarece regulile obişnuite nu sunt la fel de uşor de aplicat ca în cazul suprafeţelor generoase. Cea mai mare provocare o reprezintă obţinerea unui cămin ordonat, amplificarea senzaţiei de spaţiu, rezultat la care se ajunge folosind metode inteligente.

Amenajarea suprafeţelor mici păstrându-le estetica şi funcţionalitatea nu este niciodată o misiune uşoară, însă specialiştii de la Specht Harpman demonstrează că nu este nici imposibilă.

  • Într-o locuinţă mică, spaţiul trebuie utilizat eficient, nu poate fi irosit niciun centimetru
  • Dulapurile tradiţionale nu îşi au locul într-un apartament de mici dimensiuni, deoarece ocupă prea mult loc
  • Aparatele electrocasnice sunt mascate şi incorporate în mobilierul de bucătărie
  • Sistemele sofisticate oferă funcţionalitate maximă, într-un spaţiu limitat

În imaginile de mai jos este prezentat un apartament de mici dimensiuni, aflat la ultimul nivel al unui bloc din Manhattan, cartierul în care nu numai clădirile ajung până la nori, ci şi preţurile. Foarte puţini dintre cei care vor să locuiască în inima New-Yorkului îşi permit o locuinţă spaţioasă, astfel specialiştii în design interior trebuie să conceapă continuu soluţii de amenajare pentru suprafeţe extrem de reduse. 

PE ACEEAȘI TEMĂ:  Idei de amenajare: simplitate şi eleganţă, în locuinţa de la mansardă (FOTO) Mansarda locuibilă nu este numai un avantaj în cazul caselor cu grădină, ci şi o variantă preferată de mulţi clienţi urbani, datorită preţului ... Idei de amenajare: simplitate şi eleganţă, în locuinţa de la mansardă (FOTO)
 
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video