Elementele de decor tradiționale își pot găsi cu ușurință locul într-un apartament al secolului XXI, alături de piese moderne și accente de culoare. IMOPEDIA.ro prezintă fotografii dintr-o locuință ce ocupă ultimele două niveluri ale clădirii, proiect ce poartă semnătura unei firme de design din Suedia. 

30142-30124-1_living_room.jpgO locuință împărțită interesant, amenajată cât mai simplu, cu o priveliște superbă – ingredientele necesare pentru un cămin ideal. Prin acest proiect, designerii suedezi demonstrează că elementele tradiționale se pot împleti cu cele moderne, într-un rezultat de excepție. Lada de zestre își găsește cu succes locul pe terasa unui apartament al secolului XXI, pereții de cărămidă reprezintă un fundal perfect pentru mobilierul modern, iar covoarele bunicii completează tablourile lui Andy Warhol. 

  • Decorul este simplu, în culori neutre, iar elementele colorate creează o atmosferă veselă, tinerească
  • Specialiștii au mascat ingenios spațiile de depozitare, astfel încât locuința pare extrem de spațioasă 
  • Deși nu are o suprafață generoasă, terasa a fost amenajată astfel încât să fie perfectă pentru serile de vară

Apartamentul se întinde pe ultimele două niveluri ale clădirii și se bucură de o terasă încântătoare. Locuința a fost renovată complet cu ajutorul specialiștilor de la Alvhem Makleri & Interior, iar designerii suedezi au ales să strecoare elemente tradiționale într-un decor actual și tineresc. A rezultat un cămin primitor și modern, perfect pentru o familie aflată la început de drum.

PE ACEEAȘI TEMĂ: Cum îţi poţi păstra căminul permanent în pas cu moda? Ignorând tendinţele, sfătuiesc specialiştii




 

26 April 2013