Ilinca Păun (36 de ani), cea care a condus timp de trei ani divizia rezidenţială a companiei de consultanţă imobiliară Colliers Internaţional, v-a ocupa începând din această lună poziţia de managing director în cadrul aceleiaşi companii.

14183-ilinca_portrait-capital.jpgDupă desfiinţarea departamentului rezidenţial, la începutul anului trecut, Ilinca Păun a primit funcţia de Client Service Director, poziţie din care a atras noi clienţi precum Vodafone, Raiffeisen Bank, Unicredit sau RBS.

În noua poziţie, Ilinca Paun se va ocupa de coordonarea activităţilor comerciale şi administrative ale companiei, incluzând vânzări, marketing, cercetare de piaţă şi de menţinerea şi dezvoltarea culturii interne. Bogdan Georgescu, managing partner al Colliers International, se va ocupa în continuare de definirea direcţiilor strategice ale companiei, dar şi de dezvoltarea unor noi servicii şi identificarea de oportunităţi.

„Promovarea Ilincăi într-un rol de coordonare a operaţiunilor companiei ne va permite să implementăm o structură mai eficientă, concentrandu-ne în acelaşi timp pe inovaţie şi lansarea de noi produse. Piaţa imobiliară se află acum într-un moment propice dezvoltării, iar câştigarea de cotă de piaţă pe cât mai multe segmente este prioritatea noastră", a declarat Bogdan Georgescu.

Ilinca Păun, de profesie arhitect, lucrază pentru Colliers din 2000.


Sursa

8 October 2010