Compania austriacă Immofinanz va deschide pe 28 octombrie centrul comercial Maritimo din Constanţa, închiriat în prezent în proporţie de 85%, investiţia pentru dezvoltarea proiectului depăşind 100 de milioane de euro.

20188-maritimo-constanta-rendering.jpg"Proiectul include Auchan, care nu va fi chiriaş, ci va achiziţiona spaţiul pentru hipermarket", informează Immofinanz. Maritimo Shopping Center va găzdui peste 130 de magazine, o zonă de restaurante, facilităţi pentru petrecerea timpului liber şi distracţii, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi biliard. Totodată, centrul va avea o parcare de peste 2.200 de locuri.

Printre chiriaşii centrului se numără grupul Inditex, cu mărcile Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho şi Massimo Dutti, H&M, C&A şi New Yorker. În plus, centrul a încheiat de curând un acord cu Peek&Cloppenburg, care va deschide al doilea magazin din România în primăvara anului 2012, pe o suprafaţă de 2.600 de metri pătraţi. Portofoliul Immofinanz în România include 50 de proprietăţi, mai ales în domeniul spaţiilor comerciale şi de birouri, estimat la aproape 895 milioane de euro.


Sursa

5 August 2011