Imobiliar - Bucuresti, orasul cumparaturilor

Jurnalul National - 20.04.2006
 

Bucurestenii vor putea sa se distreze in cel mai mare centru comercial din Romania, Baneasa Shopping City. Acesta va fi amplasat in platforma comerciala Baneasa, unde se afla si galeria comerciala Feeria si supermarketul Carrefour. Baneasa Shopping City este o parte integrata a platformei comerciale Baneasa care include urmatoarele componente principale: Metro (cash & carry), Bricostore (Do It Yourself), Mobexpert (cel mai mare producator si comerciant de mobila din Romania), Carrefour, Feeria, si va include IKEA (operatorul international numarul 1 in materie de mobilier si accesorii), expozitii auto etc.

Impreuna cu Baneasa Shopping City, platforma comerciala va avea o suprafata construita de aproximativ 250.000 de metri patrati, din care Baneasa Shopping City va oferi o suprafata inchiriabila de peste 65.000 de metri patrati, un loc unde vor exista 220 de magazine de vestimentatie, restaurante si spatii de servicii si zone de distractie. Investitia este estimata la 150 de milioane de euro si va crea peste 2.000 de locuri de munca. Platforma comerciala isi va deschide portile in toamna anului 2007.

DISTRACTIE SI RECREARE.

Baneasa Shopping City va oferi cele mai largi si variate posibilitati de distractie si petrecere a timpului liber, care se vor adresa intregii familii: multiplex, piste de bowling, jocuri electronice, casino, centru de frumusete si sanatate. Aici vor exista si facilitati de recreare prezente pentru prima data in Romania, cum ar fi: o zona de joaca pentru copii, dotata si supravegheata profesional, un patinoar de interior functional pe toata perioada anului si un "Family Entertainment Center" complet, oferind cele mai noi concepte de distractie in familie. Aceasta zona se intinde pe 15.000 de metri patrati

.3 ETAJE CU MANCARE.

Baneasa Shopping City va prezenta singurul concept de food court impartit pe 3 etaje cu o larga deschidere spre zona de distractie din jurul sau. La parter va exista traditionalul "food court" adunand laolalta toate marcile internationale deja cunoscute pe piata romaneasca; la primul etaj, numit si "The Gourmet Promenade", veti putea lua pranzul sau cina intr-un mediu elegant si totodata prietenos. Ultimul etaj va oferi mancaruri si bauturi exotice adunate din cele mai diverse colturi ale lumii.

Articol integral in Jurnalul National

Daniela Ivan
Jurnalul National
 

20 April 2006