"Apa din balcon intra in casa", "instalatiile sanitare s-au stricat dupa doua saptamani", "costurile de administrare sunt prea mari", sunt doar o parte dintre problemele cu care s-au confruntat unii cumparatori de apartamente noi din Bucuresti, in special cei care au facut achizitia la stadiul de macheta, iar apartamentul construit nu semana prea mult cu promisiunile dezvoltatorilor.

sursa:www.locuinte-noi.net/Ziarul Financiar a cerut de la dezvoltatorii a 20 dintre cele mai mari ansambluri din Bucuresti, aflate in curs de finalizare, detalii despre finisaje (usi, parchet, gresie, faianta, tamplarie, instalatii sanitare), climatizare, facilitatile oferite, costurile de administrare a proiectelor si a locurilor de parcare, precum si numele firmelor care s-au ocupat de constructie.

Se realizeaza astfel o comparatie intre apartamente, dar si intre preturile acestora, care au inregistrat scaderi de pana la 30% in ultimul an, in cele mai multe dintre cazuri.

In prezent, pe fondul scaderii pretului la apartamente si al dificultatilor de a onora contractele semnate inaintea crizei, clientii se arata nemultumiti de locuintele construite.

 

In prezent tot mai multi consumatori cheama in instanta dezvoltatorii pentru un motiv foarte clar: neexecutarea contractuala.


Sursa

10 December 2009