Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

TNI, ediția de toamnă: 30.000 de oferte imobiliare, într-un singur loc

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 915

Sfârșit de săptămână ofertant, pentru cei care caută o locuință: Târgul Național Imobiliar (TNI) va aduce în același loc peste 30.000 de oferte imobiliare. Organizat la Palatul Parlamentului, între 25 și 27 septembrie, evenimentul vine cu patru mari categorii de oferte: low cost, smart deal, business și premium. Indiferent de bugetul disponibil, TNI reușește să îți ofere cea mai bună soluție imobiliară.

Targul National Imobiliar - între 25 și 27 septembrie 2015, la Palatul Parlamentului (Sala Unirea)Acest sfârșit de săptămână oferă un prilej ideal pentru clienții aflați în căutarea unei locuințe: între 25 și 27 septembrie, Sala Unirea din Palatul Parlamentului va găzdui Târgul Național Imobiliar (TNI). Descris de organizatori ca fiind „singurul eveniment imobiliar complet”, TNI reunește oferte de toate felurile, pentru orice tip de buget. Peste 120 de expozanți vin cu zeci de mii de oferte, împărțite în patru mari categorii: low cost, smart deal, business și premium.

„Principalele 120 de companii ce activează în domeniul imobiliar, construcții și financiar din România sunt prezente în cadrul TNI cu scopul de a promova cele 30.000 de unități locative pentru care au conceput oferte speciale și reduceri de preț. Portofoliul expoziției este variat, cuprinzând oferte de locuințe noi și vechi, spații comerciale, terenuri din București, Ilfov, lotoral, Valea Prahovei, dar și celelalte zone ale țării”, detaliază Cristina Bercea, PR Manager Târgul Național Imobiliar TNI.

  • Cel mai mic preț de la TNI: 4.000 euro, pentru un teren intravilan de 780 metri pătrați, din Breaza
  • Cea mai costisitoare ofertă de la TNI: 8,4 milioane de euro, pentru un teren de 65.000 metri pătrați, din Bușteni, zona Piatra Arsă

Cea mai accesibilă locuință expusă la târg este o garsonieră cu suprafața de 25 mp utili – scoasă la vânzare cu 17.500 euro, locuința se află în sectorul 4 al Capitalei, în ansamblul Family Residence Postalionului. La extrema cealaltă se află un apartament cu cinci camere, cu o suprafață de 142 mp utili – scoasă la vânzare cu un preț de 247.605 euro, proprietatea se află în ansamblul de locuințe Vitan Residence 1, din vecinatatea primului centru comercial din Capitală, București Mall.

Cele mai bune oferte imobiliare ale momentului și vochere de cumpărături, la standul numărul 1

Ca de obicei, standul IMOPEDIA.ro își va întâmpina vizitatorii cu o serie de proiecte inedite, surprize și premii. Concept de succes al ultimelor ediții, „Harta Proprietăților care conteză” va „Harta Proprietăților care conteză”, un concept IMOPEDIA.roreuni cele mai bune oferte imobiliare ale momentului, din București și împrejurimi. La standul numărul 1, vizitatorii vor regăsi sute de proprietăți noi și vechi, din toate cartierele, cu prețuri negociate special pentru perioada târgului. În plus, vizitatorii standului IMOPEDIA vor primi cadou vouchere de cumpărături, cu discounturi de 20% la produsele Bella Casa – important comerciant din domeniul materialelor de construcții pentru amenajări și finisaje interioare, Bella Casa este prezent pe piața din România de mai bine de 15 ani. Cu ocazia TNI, compania va lansa proiectul imobiliar Bella Casa Residence, în cadrul standului numărul 1.

„Pe durata celor trei zile de eveniment, vizitatorii TNI au acces la oferte speciale: discounturi în bani, reducerea avansului necesar rezervării, posibilitatea de a plăti în rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou, vouchere de mobilier în valoare de 2.000 euro și posibilitatea de a da la schimb locuința veche pentru o locuință nouă, plus diferența de bani, ce poate fi achitată cash sau cu orice tip de credit: imobiliar, ipotecar sau Prima Casă”, conchide Cristina Bercea, PR Manager Târgul Național Imobiliar TNI.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video