Astăzi, la Hotel Rex din staţiunea Mamaia, se deschide Regata Imobiliară; până pe 8 august sunt expuse oferte imobiliare, maşini de lux, yachturi, „împachetate" cu prezentări de modă şi concerte de jazz.

13038-adevarul.jpg„Evenimentul urmăreşte să promoveze, într-un mediu relaxant de business, întreg spectrul industriei imobiliare: proiecte imobiliare, produse bancare, consultanţă imobiliară şi financiară, servicii şi soluţii pentru casă şi grădină", spune Cristina Tamaș, de la Imopedia, organizator al evenimentului.

„Sunt 2.500 de mp de plajă dedicaţi proiectelor rezidenţiale în exclusivitate. Totodată, forţăm limitele banalului cu o reprezentaţie de cai putere: 500 de metri pătraţi pe care maşinile premium vor arăta că îşi merită locul".

Astfel, agenții imobilare din țară și străinătate și-au adus pe malul mării cele mai tentante oferte de case de vacanță. Printre acestea, case pe malul Mării Egee al căror preț pornesc de la 185.000 euro, dar și hoteluri ce pornesc de la 25.000 Euro.

Expoziţia de maşini de lux este dedicată brandului Mercedes-Benz, iar pasionații de călătorii au posibilitatea de a viziona și ultimele modele de yachturi. De asemenea, în weekend, se va organiza un concurs de yachturi în largul Mării Negre.


Programul de vizitare al târgului este de astăzi până sâmbată între 16.00-24.00, iar duminică, între 11.00 - 16.00.


Sursa

7 August 2010