Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 

Imopedia.ro îţi pune la dispoziţie ghidul Prima casă 3

Publicat: | Autor: Andreea Gladcov, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 5650

Te bate gândul să-ţi cumperi o locuinţă prin programul Prima casă, dar nu ai găsit nicăieri toate informaţiile de care ai nevoie? Imopedia.ro a făcut documentarea în locul tău şi îţi pune la dispoziţie toate informaţiile de care ai nevoie.

Imopedia.roPrima casă 3 nu a schimbat sumele maxime pe care le poţi împrumuta pentru a-ţi cumpăra/construi o locuinţă. Însă trebuie să ştii că de acum încolo banca poate pune gaj pe contul tău dacă nu plăteşti ratele la timp. O altă schimbare constă în faptul că nu mai este nevoie de cel puţin şapte oameni pentru construcţia unei case, ci doar de doi. Modificări Prima Casă Programul Prima Casă a suferit multe modificări de la începutul său până în prezent. Toate aceste modificări s-au făcut pe baza ... Aici vezi care sunt celelalte schimbări aduse de Prima casă 3.

Vrei să afli dacă eşti eligibil pentru Prima casă 3? Imopedia.ro îţi arată care sunt Cine poate lua un credit prin programul Prima Casă? Vrei să ştii dacă îţi poţi cumpăra sau construi o casă prin programul Prima Casă? Iată care sunt criteriile de eligibilitate:1. În noua ... condiţiile pe care trebuie să le îndeplineşti şi îţi explică pas cu pas ce trebuie să faci. Tot de la noi afli ce trebuie să conţină dosarul pe care îl vei depune la bancă şi apoi la Fondul Naţionale de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, dacă vrei să-ţi Paşii pentru obţinerea unui credit garantat de stat pentru CUMPĂRAREA unei locuinţe Fiecare potenţial client trebuie să parcurgă şapte paşi, depunând dosare la două instituţii: banca şi Fondul Naţional de Garantare a Creditelor ... cumperi sau să Paşii pentru obţinerea unui credit garantat de stat pentru CONSTRUIREA unei case În cazul în care te-ai hotărât să contractezi un credit prin programul Prima Casă pentru a-ţi construi o casă, trebuie să ştii că e ... construieşti un imobil prin Prima casă 3.

Imopedia.ro te scuteşte şi de drumurile pe care aveai de gând să le faci la mai multe bănci, pentru a vedea care dintre ele are cele mai avantajoase condiţii. Condiţiile băncilor pentru Prima Casă Garanțiile pentru creditele destinate achiziției sau construcției de locuințe în cadrul Programului Prima Casă se acordă numai în LEI, de ... Aici găseşti informaţii referitoare la avansul minim, dobânzi, comisioane, gradul maxim de îndatorare permis, dar şi sumele alocate fiecărei bănci.

Ai găsit o casă pentru care eşti gata să faci un credit pe 30 de ani? Asigură-te că respectă Ce fel de locuinţe se pot cumpăra sau construi prin Prima Casă? În cadrul programului Prima Casă pot fi achiziţionate: 1. locuinţe finalizate, destinate achiziţionării, inclusiv cele construite şi date ... cerinţele programului Prima casă 3.

Apoi, e musai să ştii care sunt Care este plafonul maxim în cadrul programului Prima Casă? Plafonul maxim în cadrul programului Prima Casă a rămas acelaşi ca şi în 2010: 60.000 euro - pentru o locuinţă veche 70.000 euro - ... sumele maxime pe care le poţi împrumuta în funcţie de alegerea pe care ai făcut-o, respectiv cumpărarea sau construirea unei case.

Vrei să vezi cu ochii tăi Prima Casă – LEGISLAŢIA Vrei să ştii totul din punct de vedere legislativ despre programul Prima Casă? Vrei să afli ce s-a schimbat şi care sunt acum condiţiile impuse prin ... actele normative pe baza cărora funcţionează Prima casă 3? Le găseşti pe Imopedia.ro.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail
B1TV - PRIMA CASA 4
Get Adobe Flash Player to be able to see this content
19089-2.jpg
B1TV - Prima Casa 4
10463-60410397-2.jpg
Programul "Prima casa", deblocat? Asteptati, ne transmit bancherii!
10432-new.jpg
Dezvoltatorii vor si nu vor Prima Casa 2
10279-64651.jpg
Blocaj în programul Prima Casă
9970-agentii.jpg
Agentii imobiliari spera ca programul Prima casa sa dezghete piata
9964-tvr.jpg
Prima Casă 2 dinamizează piaţa terenurilor
9772-mai_greu_de_luat.jpg
Mai greu de luat
9434-60400644-2.jpg
Creste la 80.000 de euro plafonul la Prima Casa, crestem si noi preturile"
9173-60398655-2.jpg
Guvernul a deblocat "Prima Casa"
6924-60356947-2.jpg
Boc, nemultumit de ritmul de rezolvare al dosarelor pentru Prima Casa
Imobile prima casa
Apartamente de max 70.000 EURO
Sondaj Media
Considerați că 2016 este un an bun pentru achiziția unei proprietăți imobiliare?
Da, cât mai repede posibil, deoarece prețurile au început deja să urce încet.
Da, dar fără grabă. Piața abia se stabilizează, iar prețurile nu au cum să scadă mai mult de atât.
Nu sunt interesat de achiziția unei locuințe în viitorul apropiat.
Nu încă. Voi mai aștepta, cred că prețurile vor mai înregistra ușoare scăderi.
Nu, prețurile încă mai trebuie să scadă mult pentru a se adapta puterii de cumpărare din România.
OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video