Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

IMOPEDIA.ro lansează online primul videoclip adresat agentului imobiliar

Publicat: | Autor: IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 5778

Primul videoclip adresat agentului imobiliar a fost lansat pe 15 aprilie, în cadrul Zilei Agentului Imobiliar. Piesa “Obişnuieşte-te să împarţi şi cu altcineva” este compusă şi interpretată de trupa Taxi.

IMOPEDIA.ro lansează online primul videoclip adresat agentului imobiliarZiua Agentului Imobiliar din acest an s-a desfăşurat sub sloganul „Obişnuieşte-te să împarţi şi cu altcineva”. Pentru evenimentul din 15 aprilie, IMOPEDIA.ro a conceput un proiect inedit, un videoclip în care actorii au fost aleşi din rândul agenţilor imobiliari.

„Este un concept nou şi ne bucurăm că am avut toată susţinerea actorilor din piaţa imobiliară pentru realizarea lui. Numele melodiei Obişnuieşte-te să împarţi şi cu altcineva a devenit şi sloganul ediţiei ZAI din acest an, pentru a sublinia importanţa schimbului de informaţii şi experienţă, precum şi cea a colaborării în acest domeniu. Vreau să le mulţumesc din nou celor care s-au implicat în proiect şi au făcut posibilă realizarea lui”, spune Răzvan Muntean, general manager IMOPEDIA.ro.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video